«King of Kings» στην Κύπρο τον Δεκέμβρη

Article featured image
Article featured image

Οι πιο δυνατοί μαχητές στον κόσμο μαζεύονται στο ίδιο σημείο με σκοπό να αναδείξουν τον «King of Kings». Συγκεκριμένα, η Κύπρος φιλοξενεί τον προσεχή Δεκέμβριο το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό event πολεμικών τεχνών.

 

Ένα event διάρκειας 5 ωρών με τους καλύτερους μαχητές πολεμικών τεχνών, οι οποίοι καταφθάνουν εδώ από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 2 χιλιάδες θεατές αναμένεται να βρεθούν στις 7 του Δεκέμβρη στο Pavilion στη Λευκωσία για τη μεγάλη μάχη.

Ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται στα 10 κορυφαία τουρνουά για το 2014, μεταξύ των οποίων είναι και τα events σε Γερμανία, Μολδαβία, Πολωνία, Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία.

Το «King of Kings» είναι κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις κάθε είδους κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται ως μια καθολική πολεμική τέχνη αφού περιλαμβάνει όλες ανεξαιρέτως τις πολεμικές τέχνες.

Το ρινγκ του KOK είναι ανοικτό για τον καθένα, ενώ στο τέλος γίνεται ξεκάθαρο ποιοι είναι οι νικητές και οι ηττημένοι. Οπότε, αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο δυνατοί μαχητές στον κόσμο είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν το παρών τους στο «King of Kings», τόσο για να αποδείξουν την αξία τους όσο και για να υπερασπιστούν την τιμή τους.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ