Λέμε «good luck» στη Σοφία ενόψει Junior Eurovision

Article featured image
Article featured image

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού Junior Eurovision, η νεαρή Σοφία Πατσαλίδου, θα παρουσιάσει το τραγούδι της «Η πιο όμορφη μέρα» σε ένα μεσημεριανό πάρτι στο The Mall of Cyprus, το ερχόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

 

Αυτό σίγουρα αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την εκπρόσωπό μας και γιατί όχι, να της μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια ενόψει του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα στις 15 Νοεμβρίου.

Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν μαζί με την Σοφία, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν τα αυτόγραφά τους.

Ακούστε το τραγούδι μας εδώ εν αναμονή της βραδιάς του διαγωνισμού στη Μάλτα, η οποία φυσικά θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι πλούσιοι κλέβουν τα γλυκά των παιδιών (και άλλα απρόσμενα επιστημονικά ευρήματα)

Article featured image

Η Μπιγιόνσε γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα (άδειο) συλλεκτικό κουτί στα 1.000 δολάρια

Article featured image

Οι Rolling Stones γίνονται ταινία και ο Μικ Τζάγκερ θέλει να τον υποδυθεί ένας άγνωστος