OPEN CALL: Από Φωτογραφία πως πάμε;

Article featured image
Article featured image

Η έκθεση φωτογραφίας «Having their say» θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου. Για να γίνει όμως αυτό, θα χρειαστεί να κάνεις κλικ στην δικιά σου φωτογραφική μηχανή.

Αν ανήκεις στο ηλικιακό γκρουπ 15-25 κι αγαπάς την φωτογραφία, ο διαδικτυακός διαγωνισμός «Having their say» πιθανόν να σε αφορά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Νορβηγικής Πρεσβείας σε συνεργασία με το Σπίτι της Συνεργασίας, που σκοπό έχει να συνθέσει ένα φωτογραφικό μωσαϊκό που να τεκμηριώνει τη ζωή και τις προοπτικές των νέων Ευρωπαίων.

Η εν λόγω έκθεση γεννήθηκε στα πλαίσια του πρότζεκτ «Sea change» και μετά την επιτυχία που είχε  στην Αθήνα και την συνεργασία με το Thessaloniki European Youth Capital 2014, ταξίδεψε και προς τα μέρη μας.

Αν θες να είσαι μέρος όλου αυτού, πάτα το κλικ και στείλε το υλικό σου μαζί με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία και τα στοιχεία επικοινωνίας σου  στο μέιλ havingtheirsay@gmail.com. Μην ξεχάσεις να γράψεις και μια φράση που να αντιπροσωπεύει την εικόνα που θα αποστείλεις.

Βάνα Κοντογιάννη, Αθήνα [19 ετών]

Διακεκριμένοι φωτογράφοι και ακαδημαϊκοί  θα αξιολογήσουν το σύνολο των φωτογραφιών, που έπειτα θα εκτυπωθούν και θα συνθέσουν ένα ομαδικό, πολύχρωμο έργο στον εκθεσιακό χώρο του Σπιτιού της Συνεργασίας. Εκεί η φωτογραφία σου θα εκτίθεται και θα συνυπάρχει με φωτογραφίες κι άλλων νέων απ’ όλο τον κόσμο.

Άγγελος Μπαράι, Αθήνα [19 ετών] 

Επίσης, στις 15 Φεβρουαρίου 2015, στην τελετή λήξης της έκθεσης, θα απονεμηθούν σε δυο νέους υποτροφίες στους τομείς της φωτογραφίας και των εικαστικών τεχνών.

Υποβολή φωτογραφιών: 10-20 Δεκεμβρίου, 2014

Χώρος: Σπίτι της Συνεργασίας

Διάρκεια έκθεσης: 12 Ιανουαρίου-15 Φεβρουαρίου, 2015

Περισσότερα στην ομώνυμη σελίδα στο facebook.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ