Ξυλοκόπησαν τη ζωντανή Μπάρμπι [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Ξύλο έξω από την πόρτα του σπιτιού της έφαγε η ζωντανή κούκλα «Μπάρμπι» από την Ουκρανία.

H Valeria Lukyanova κατήγγειλε ότι άγνωστοι της επιτέθηκαν  και την χτύπησαν με μανία κοντά στο σπίτι της.

Το 28χρονο μοντέλο, που έχει γίνει γνωστό γιατί παρά την εξωπραγματική ομοιότητά της με τη διάσημη κούκλα και τις μη φυσιολογικές αναλογίες της επιμένει ότι δεν έχει κάνει καμία επέμβαση εκτός από την αύξηση του στήθους της, δέχτηκε επίθεση μετά από απειλητικά μηνύματα που της είχαν στείλει.

«Βρισκόμουν στην είσοδο του σπιτιού μου και ήμουν έτοιμη να βάλω τον κωδικό για να ανοίξει η πόρτα όταν δύο άντρες μου επιτέθηκαν μέσα στο σκοτάδι» λέει η Valeria.

«Δεν μου μίλησαν, ούτε προσπάθησαν να με ληστέψουν. Με χτύπησαν και άρχισαν να με πνίγουν. Ευτυχώς εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ένας γείτονάς μου και τράπηκαν σε φυγή» διηγείται.

Η ίδια πιστεύει ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η εμφάνισή της και τώρα σκέφτεται να την αλλάξει.

«Χρειάζομαι λίγους μύες» λέει η «Μπάρμπι», «θα μου άρεσε να μοιάζω με αμαζόνα ή με μια ελληνίδα πολεμόχαρη θεά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εντοπίστηκαν απολιθώματα μικροσκοπικού δεινοσαύρου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό

Article featured image

Έχασαν τον γάτο τους στην Ισπανία και επέστρεψε μετά από 5 μήνες διανύοντας 250 χιλιόμετρα

Article featured image

Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή