Αυτοί είναι οι τυχεροί πράκτορες [βίντεο & εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Tα δύο τυχερά δελτία του Τζόκερ κατατέθηκαν σε Κόρινθο και Πέλλα , οι κάτοχοι των οποίων έγιναν πλουσιότεροι κατά 18.400.000 ευρώ.

 

Οι δύο άγνωστοι, νικητές θα λάβουν το ποσό των 9.199.462 ευρώ έκαστος, αφού προέβλεψαν τους έξι «μαγικούς» αριθμούς που αποτελούν το διαβατήριό τους προς τον πλούτο.

Το πρώτο δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του Αναστάσιου και της Μαρίας Τσίου στους Γαλατάδες του νομού Πέλλας.

Ο Αναστάσιος Τσίου είναι παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και πολλές φορές έχει χαρίσει χαρές στην Ελλάδα μέσα από τις συμμετοχές του σε αγώνες.

Λίγο μετά την κλήρωση, ο ίδιος έγραψε στο Facebook: «Μου έχει κοπεί το αίμα»,εκφράζοντας τη χαρά και συνάμα την έκπληξή του που σε ένα εκ των πρακτορείων που παίχτηκα το «υπερτυχερό» δελτίο ήταν το δικό του. Φίλοι του έσπευσαν να τον συγχαρούν για την τύχη που έφερε στον πελάτη του.

 

 

Ιδιοκτήτης του δεύτερου πρακτορείου του ΟΠΑΠ είναι ο Kώστας Μπαμπεδάκης ο οποίος διατηρεί το κατάστημά του στην Κόρινθο. Και ονομάζεται «Το Γούρικο». Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο, πατέρας τριών παιδιών παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από πέντε περίπου χρόνια το πρακτορείο. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι ένας ευγενικός και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος γέννημα-θρέμμα της «προσφυγομάνας» του Συνοικισμού Κορίνθου.

  

Λίγο μετά την κλήρωση σε δηλώσεις του στο sfendona.gr, Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από την χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό».

Θυμάται μαζί με τον πατέρα του τον Γιάννη ότι το πρακτορείο είχε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά όπως 40 εκατ. δραχμές στο ΛΟτΤΟ και 15 εκατ. δραχμές στο ΠΡΩΤΟ. Τέτοιο νούμερο φυσικά δεν έχει ξαναδώσει ποτέ!

 

Πηγή βίντεο-φωτό: Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, Facebook, sfendona.gr

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ