Μητέρα τρολάρει την οικογενειακή ευτυχία [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Η ηθοποιός και φωτογράφος Susan Copich, που ζει στο Μανχάταν με τον σύζυγο της και τις δύο κόρες της, το τελευταίο διάστημα συνειδητοποίησε ότι ήταν απούσα από τις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες, λόγω έντονης επαγγελματικής ζωής.

 

Οι δουλειές της σταμάτησαν όμως να πηγαίνουν τόσο καλά και έτσι κέρδισε περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια της, όπως γράφει στο προσωπικό της blog.

Το φωτογραφικό της project με τίτλο «Domestic Life» την βάζει εκ νέου στο επίκεντρο της οικογενειακής φωτογραφίας και σατιρίζει ευφάνταστα την καθημερινότητα στο σπίτι αλλά και τους πολλαπλούς ρόλους της μητέρας.

Από αντικείμενο του πόθου, δασκάλα, υπεύθυνη για επιβολή της τάξης, καλή νοικοκυρά, «άτακτη», αλλά και εκτός στερεοτύπων.

Η διαστρέβλωση της οικογενειακής ευτυχίας και η επανάσταση της καταπιεσμένης συζύγου

Στη σειρά των καρέ που παρουσιάζονται παρακάτω, η Copich υποδύεται μια ταλαιπωρημένη σύζυγο που θέλει να σπάσει τα δεσμά της συνήθειας και να αλλάξει τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η οικογένεια της. Οι σκοτεινές σκέψεις και οι πόθοι μιας συζύγου, μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Στη σειρά συμμετείχαν και οι κόρες της, οι οποίες όπως γράφει η ηθοποιός, κουράστηκαν υπερβολικά από τη διαδικασία της φωτογράφησης.

«Αν με είχατε γνωρίσει στα νιάτα μου, θα βλέπατε ότι ήμουν ένας χαρούμενος άνθρωπος με ατελείωτη διάθεση.  Όσο περνάει ο χρόνος ένιωθα μια εσωτερική αλλαγή και σε διαφορετικές πτυχές της ζωής μου, άφησα να με καταβάλλει η κατάθλιψη και το άγχος.

Για πολλά χρόνια καταπίεζα τα συναισθήματα μου αλλά αυτή τη φορά τα έβγαλα από την γυάλα για να τα περιεργαστώ. Είναι πολύ διασκεδαστικό που τώρα τα έφερα στο φως και αυτές τις φωτογραφίες δεν θα τις ξανασυναντήσετε σε κανένα οικογενειακό άλμπουμ» γράφει η ίδια.

Τα έργα της Copich:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ