Έκαναν το μωρομάντηλο επιστήμη

Article featured image
Article featured image

Αν έχεις μωρό ή αν έχεις μεγαλώσει ένα (ή και περισσότερα) ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το θέμα «μωρομάντηλο».

 

Ξέρεις για την αμήχανη στιγμή που στήνεσαι στο ράφι μπροστά στα παιδικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στα τρόφιμα και διαβάζεις με τις ώρες τα συστατικά, με τον υπόλοιπο κόσμο του supermarket να περνάει και να ξαναπερνάει και να σε βλέπει ακόμα εκεί…

Δεν είναι θέμα ότι έχεις OCD και κολλάς σε κάτι. Έχει να κάνει με το ότι, για την υγεία του παιδιού σου θες πάντα το καλύτερο. Οπότε, ναι, πρέπει να δεις μέχρι και το τελευταίο συστατικό.

Οπότε, το να έρχεται στο mail σου ένα δελτίο τύπου που λέει «έφτασαν στην Κύπρο τα βραβευμένα Jackson Reece Unscented Baby Wipes», υποδεικνύοντας σου ότι μπορείς να «καθαρίσεις το μωρό σου με τον πιο φυσικό τρόπο», είναι κάτι που σίγουρα δεν το περνάς στο ντούκου.

«Γνωρίζετε ότι το απαλό  δέρμα του μωρού σας είναι λεπτό και ευαίσθητο;». Ναι, είναι η απάντηση. Και γιατί να χρησιμοποιήσω αυτά τα μωρομάντηλα, σκέφτεσαι. «Γιατί δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες και ισχυρά αρωματικά» διαβάζεις καπάκι.

Και συνεχίζει το δελτίο:

«Τα μωρομάντηλα Kinder By Nature της Jackson Reece παρασκευάζονται από 99% προϊόντα φυσικής φυτικής προέλευσης και κεκαθαρμένο (απιονισμένο) νερό. Είναι 100% χωρίς αρωματικές ουσίες, υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα με ισορροπημένο pH. Περιέχουν φυσική βιολογική αλόη βέρα -γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες- η οποία πέρα από πηγή βιταμινών, έχει αντιφλεγμονώδης, επουλωτικές και υδροστατικές ιδιότητες. Είναι επίσης κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο ύφασμα χωρίς χλώριο.

Τα άοσμα μωρομάντηλα της Jackson Reece δεν περιέχουν οινόπνευμα, parabens, λανολίνη, SLS, SLES, πετροχημικά, φαινοξυαιθανόλη, βενζοϊκά ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να βλάψει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Είναι επίσης κατάλληλα για παιδιά με έκζεμα και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Φέτος, απέσπασαν Χρυσό Βραβείο καλύτερων μωρομάντηλων στον ετήσιο θεσμό βράβευσης των καλύτερων εταιρειών για έγκυες, βρέφη και παιδιά του αξιόπιστου βρετανικού περιοδικού Mother & Baby. Επίσης, βραβεύτηκαν στα Tips Awards, στα Practical Pre-School Awards και στα Practical Parenting and Pregnancy Awards.

Τα Jackson Reece unscented baby wipes διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα παιδικά καταστήματα σε πολύ προσιτή τιμή».

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω, αλλά επιφυλάσσομαι. Απ’ όσα διαβάζουμε πάντως, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλό προϊόν.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ:

Marathon Trading. Τηλ. 22899500

sales@marathontrading.com

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ