Δωρεάν Wi-Fi στον ουρανό [Emirates Α380]

Article featured image
Article featured image

Πάνω από 200.000 επιβάτες απολαμβάνουν από τον Οκτώβριο, δωρεάν Wi-Fi στα αεροπλάνα της Emirates.

 

Στα περισσότερα Emirates Α380 οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 10Mbs ελεύθερων δεδομένων, αρκετά για να στείλουν e-mail, να γράψουν σε blog, να κάνουν tweet και post στο Facebook, ή να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο.

Η Emirates προσφέρει προς το παρόν Wi-Fi συνδεσιμότητα σε 86 αεροσκάφη - επί του σκάφους και των 56 Airbus Α380 της, καθώς και στα 30 Boeing 777 της.

Ένα ολοκληρωμένο, εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα είναι επίσης σε εξέλιξη για να εγκατασταθεί η Wi-Fi δυνατότητα σε όλο τον υπόλοιπο στόλο της. Σε 51 από τα Α380 της Emirates, τα πρώτα 10MB δεδομένων είναι δωρεάν, και μια συμβολική χρέωση $1 επιβάλλεται για τα επόμενα 500MB. Σε όλα τα άλλα υπόλοιπα αεροσκάφη, η σύνδεση στο διαδίκτυο κοστίζει US$1 λόγω του τρέχοντος τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού που εγκαθίσταται.

Μέχρι την 1 Ιανουαρίου, τα έσοδα από τα τέλη σύνδεσης θα διατεθούν στο Emirates Airline Foundation για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μειονεκτούντων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

«Η Emirates βλέπει το εν πτήσει Wi-Fi ως βασική πρόσθετης αξίας υπηρεσία που θα πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμη για τους πελάτες μας για να συνδέονται με φίλους, οικογένεια και επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή, οι περιορισμοί του λογισμικού και οι τεχνικοί περιορισμοί σημαίνουν ότι σε κάποια από τα αεροσκάφη μας πρέπει ακόμη να χρεώνουμε ένα συμβολικό ποσό για Wi-Fi. Δουλεύουμε σκληρά για να το ξεπεράσουμε, αλλά μέχρι τότε, είναι μόνο $1 για διαδικτυακή σύνδεση. Παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi και $1 Wi-Fi στο στόλο από τις αρχές Οκτωβρίου και μέχρι 35% των επιβατών χρησιμοποιούν την υπηρεσία, ειδικά στις μακρινές πτήσεις» δήλωσε ο Patrick Brannelly, VP for Corporate Communications - Product, Publishing, Digital and Events της Emirates.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ