Τι έπαθαν οι πολυεκατομμυριούχοι και αυτοκτονούν;

Article featured image
Article featured image

Γρήγορη απάντηση είναι κάπως δύσκολο να δώσουμε στο ερώτημα, είναι όμως γεγονός πως αυτή είναι πέμπτη αυτοκτονία πολυεκατομμυριούχου στο Λονδίνο.

Ο 52άχρονος Scot Young είναι ο πέμπτος στη σειρά, απ’ την ίδια παρέα φίλων και συνεργατών, που αυτοκτονεί τον τελευταίο χρόνο. Η βρετανική εφημερίδα Telegraph συνδέει την σειρά αυτή των θανάτων χαρακτηρίζοντάς την «κλειστό δαχτυλίδι θανάτου».

Ο άλλοτε πολυεκατομμυριούχος Young, ήταν μεσίτης και χρεοκόπησε πρόσφατα. Πριν από δύο μέρες βρέθηκε καρφωμένος στα κάγκελα της περίφραξης του κτιρίου όπου στεγάζεται το πολυτελές διαμέρισμά του και η αστυνομία μιλάει για αυτοκτονία, αφού απ’ ότι φαίνεται είχε πηδήξει απ’ τον τέταρτο όροφο στο κενό. Ο Young είχε εξομολογηθεί πρόσφατα που δεχόταν απειλές κατά της ζωής τους.

Τα σενάρια είναι πολλά, αφού πολλοί είναι κι αυτοί που εντοπίζουν ομοιότητες με τις τέσσερις αυτοκτονίες που προηγήθηκαν και μάλιστα από άτομα της ίδιας παρέας. Πριν από ένα μήνα αυτοκτόνησε πέφτοντας απ’ την οροφή mall στο δυτικό Λονδίνο ο 53χρονος Johnny Elichaoff, ενώ τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε νεκρός ο ρώσος Boris Berezovsky, συνεργάτης του Young. Επίσης οι επιχειρηματίες Robert Curtis και Paul Castle φέρεται να αυτοκτόνησαν πηδώντας στις γραμμές του μετρό.

Η αστυνομία μελετά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για να εξακριβώσει αν πίσω απ’ τις αυτοκτονίες βρίσκεται η τουρκική ή η ρώσικη μαφία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ