Οι τρεις που φλερτάρουν με τη «Χρυσή Μπάλα»

Article featured image
Article featured image

Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Μανουέλ Νόιερ είναι οι υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα».

 

Ο Πορτογάλος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο νικητής της περυσινής χρονιάς, ενώ φέτος κατέκτησε Champions League αλλά και ευρωπαϊκό super cup.

Ο Λιονέλ Μέσι, έγινε το τελευταίο δεκαήμερο ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος και την ιστορία του Champions League. 

Ο Μανουέλ Νόιερ, τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας, οδήγησε τη Νασιονάλμαντσαφ στον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο καθώς με τον τρόπο που αγωνίζεται έχει αλλάξει τα δεδομένα στη θέση.

Στους προπονητές οι τρεις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου είναι οι Κάρλο Αντσελότι, Γιόακιμ Λεβ και Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο πρώτος οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Ευρώπης, ο Λεβ «καθοδήγησε» την Εθνική Γερμανίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ και ο Σιμεόνε κατέκτησε το ισπανικό πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ήταν και φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε πόλεις από όλο τον κόσμο, άντρες βιντεοσκοπούν γυναίκες τη νύχτα στον δρόμο χωρίς τη συναίνεσή τους

Article featured image

Αν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλιώς, σού έχουμε μια πρόταση που ξεχωρίζει

Article featured image

Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κάνει άνθρωποι όταν ήταν απένταροι