Βραδιά τζαζ στο JazzyB [με την Aλέξια]

Article featured image
Article featured image

Η Αλέξια Βασιλείου, γνωστή και ως Αλέξια, η τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός και ακτιβίστρια, με κυπριακή καταγωγή, μπορεί να κινείται με ευκολία από το ένα μουσικό είδος στο άλλο, ενώ κουβαλά στις αποσκευές της πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες στη δεκαετία του '80 και '90 αλλά κι ένα GRAMMY AWARD for Best Jazz Vocal Album για τη δουλειά της «Birds Have to Fly».

Η Αλέξια μπορεί να απέχει πολύ από το 20χρονο κορίτσι της δεκαετίας του ’80, η υπέροχη φωνή της ωστόσο παραμένει ίδια. Έχοντας τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση με την τζαζ μουσική αλλά και γενικότερα με το φωνητικό αυτοσχεδιασμό, η ίδια επισκέπτεται την ιδιαίτερή της πατρίδα για μια βραδιά γεμάτη τζαζ!

Στις 26 Δεκεμβρίου λοιπόν η πρωτοπόρος της τζαζ Αλέξια θα βρεθεί στο JazzyB στη Λεμεσό, όπου θα πραγματοποιήσει μια εμφάνιση παρέα με άλλους τρεις βιρτουόζους της τζαζ να τη συνοδεύουν. Μαζί της λοιπόν θα είναι ο Χάρης Ιωάννου στο σαξόφωνο, ο Greg Makamian στο ακουστικό μπάσο και ο Ofer Landsberg στην κιθάρα.

Ώρα έναρξης: 22.00. Είσοδος: €12. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99605502.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ