«Το χαμένο μπόινγκ καταρρίφθηκε από τις ΗΠΑ»

Article featured image
Article featured image

To μπόινγκ της Μalaysia Airlines που δεν βρέθηκε ποτέ καταρρίφθηκε από τις ΗΠΑ, γιατί φοβήθηκαν ότι το είχαν καταλάβει τρομοκράτες για να το χρησιμοποιήσουν για μια επίθεση αντίστοιχη με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρώην διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Proteus Airlines και συγγραφέας Marc Dugain.

Μιλώντας στο περιοδικό Paris Match, ο Dugain δήλωσε ότι το boeing που εκτελούσε την πτήση ΜΗ370 καταρρίφθηκε κοντά στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στον Ινδικό Ωκεανό, στο απομακρυσμένο νησί Diego Garcia.

Ο πρώην διευθυντής της αεροπορικής Proteus Airlines ανέφερε ότι νησιώτες στις Μαλδίβες, κοντά στο νησί Diego Garcia, είπαν ότι είδαν στις 8 Μαρτίου 2014 ένα αεροσκάφος να πετά πολύ χαμηλά, ενώ ένας εξ αυτών μίλησε για ένα τεράστιο αεροπλάνο με τα χρώματα της Malaysia. Είπε ακόμη, ότι έχει καταγράψει τη μαρτυρία ενός ψαρά που υποστηρίζει ότι βρήκε έναν άδειο πυροσβεστήρα στο νησί Baraah.

Ο γεννημένος στη Σενεγάλη Γάλλος Dugain, ο οποίος είναι επιτυχημένος συγγραφέας, ανέφερε ακόμη έχει δεχτεί προειδοποιήσεις να μην ερευνήσει τι έγινε με την πτήση – θρίλερ που σημάδεψε τη χρονιά που μας πέρασε.

 O Marc Dugain



 

Η διαδρομή που ισχυρίζεται ο Dugain πως ακολούθησε το μοιραίο αεροσκάφος


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ