ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ [και μας απάντησαν με χιούμορ σ’ όλες μας τις ερωτήσεις]

Article featured image
Article featured image

Πιθανότατα να τους γνωρίζετε κι αν όχι, καλό είναι να τους μάθετε. Έχουν χιλιάδες φόλοουερς, το sharing δίνει και παίρνει και τα likes πέφτουν βροχή.  Οι λογαριασμοί τους σε facebook, twitter και youtube έχουν τρελή επισκεψιμότητα την ώρα που οι ίδιοι κάνουν την πλάκα τους, σχολιάζοντας ότι κινείται εκεί έξω. Δεν θα ‘ταν υπερβολικό να πούμε πως διαμορφώνουν μάλιστα και απόψεις, τουλάχιστον σ’ όποιον συντοπίτη μας είναι ενωμένος μ’ ένα κομπιούτερ κι ένα  wifi και διαθέτει το απαραίτητο χιούμορ για να καταναλώσει υπεύθυνα τα λεγόμενά τους.

Συστήνουμε τους Λούη Πατσαλίδη, Μαρίνο Νομικό, Αδικημένο, Κώστα Πρίγκιπα και τα Ξεροτήανα Πάφου, μέσα από ερωτήσεις στις οποίες οι συνεντευξιαζόμενοι συνηθίζουν να μας δίνουν... σοβαρές απαντήσεις. Έπειτα τους ζητάμε να μας "λύσουν" κάποιες απορίες που έχουμε και να μας ευχηθούν "Καλή Χρονιά".  





ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ, www.louispatsalides.com

Η απόλυτη ευτυχία για σας… Να παρουσιάσει η Κενεβέζου το «Για Σένα».

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Δεν θα ήθελες να ξέρεις!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια και γιατί; Όταν μου ζήτησαν να λάβω μέρος στο Dansing Χωριού 4… το γιατί δεν χρειάζεται εξήγηση!

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Των άλλων!

Η τελευταία φορά που κλάψατε; Από θυμό, όταν δεν πέρασε η Νάταλη στην εξάδα των καλλιστείων.

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Ο Σάββας Βέργας!

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντουζ; Δεν κάνω ντουζ… αλλά μπάνιο!

Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει; "What’s up dude?"

Τι θα αποτελούσε για εσάς τη μεγαλύτερη δυστυχία; Να μην γίνουν καλλιστεία του χρόνου!

Που θα θέλατε να ζείτε; Στο χωριό μου τον Καλοπαναγιώτη!

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Το trolling!

Ποιο  φυσικό χάρισμα θα θέλατε να έχετε; Είναι πολλά… π.χ ξανθιά μαλλιά, γαλάζια μάτια και μεγάλα βυζιά, μόνο με αυτά τα προσόντα πας μπροστά!



* * *



ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, @Marinos_Nomikos

Η απόλυτη ευτυχία… Ένας εργοστασιακός κουβάς Nutella.

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Η επιθυμία για σεξ.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια; Με την υπόθεση Βέργα.

Η τελευταία φορά που κλάψατε; Με όσα την ακολούθησαν.

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Στης κόρης μου.

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Εκείνοι που κάνουν το καλό χωρίς να το διατυμπανίζουν.

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντουζ; Οποιοδήποτε της Nicki Minaj. Είναι πρακτικά αδύνατον να μάθω τους στίχους.

Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει; «Πείστηκες μαλάκα;»

Τι θα αποτελούσε για εσάς τη μεγαλύτερη δυστυχία; O Νικολάκης Πρόεδρος.

Που θα θέλατε να ζείτε; Αν συμβεί το παραπάνω, ρισκάρω ακόμα και τη Συρία. 



* * * 



ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣwww.adikimenos.com

Η απόλυτη ευτυχία για σας…  Ένα πρωινό που ξυπνάω με την φωνή της Κλέλιας στο ξυπνητήρι να διαβάζει τουίτς μου.

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Μια φωνή που μου ψιθυρίζει «Ξημέρωσε ο κόσμος εκεί έξω και περιμένει να τον τρολάρεις».

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια και γιατί; Ψες το βράδυ. Σε μια συνάντηση με μια θεόμουρλη παρέα. Είναι το καλύτερό μου, να συναντιέμαι με άτομα που εκπέμπουν στα ίδια κύματα μαζί μου. Και μιλάω για κύματα ψηλότερα κι από αυτά στο Baywatch.

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Στα ορθογραφικά των greeklish.

Η τελευταία φορά που κλάψατε; Όταν αποχώρησε ο Χρήστος Χριστοδούλου από το DanSing.

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Οι τηλεθεατές του πρωινάδικου της Κουφαλίδου στο Plus.

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντουζ; Δεν μπορώ να σφυρίξω. Καθόλου. Από παιδί είχα αυτό το ελάττωμα. Και σε ευχαριστώ που το επανέφερες στην επιφάνεια.


Αγαπημένη μου ασχολία είναι να κλειδώνομαι σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο και να παρακολουθώ στα κρυφά τα best of του 'Αμύνεσθαι περί πάτρης'.


Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει; Πότε θα κερδίσει η Κύπρος τη Γιουροβίζιον.

Τι θα αποτελούσε για εσάς τη μεγαλύτερη δυστυχία; Να ξεκινήσει η κυπριακή τηλεόραση να φτιάχνει καλά προγράμματα. Όχι, φαντάζεστε το δράμα μου;

Που θα θέλατε να ζείτε; Κάπου που να μην υπάρχει ίντερνετ και να εκπέμπει μόνο ένα κανάλι στη τηλεόραση. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εισιτήρια για Πιονγιάνγκ;

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Κλειδώνομαι μόνος μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και παρακολουθώ κρυφά τα best of στην ιστορία του «Αμύνεσθαι περί πάτρης».

Ποιο φυσικό χάρισμα θα θέλατε να έχετε; Να μπορούσα να αλλάζω τη φωνή μου όσο συχνά θέλω για να μην με καταλαβαίνει κανείς στο τηλέφωνο. Αλλά, δυστυχώς, αυτό είναι ένα χάρισμα που μόνο η Ελένη Θεοχάρους έχει. 



* * * 



ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, www.pestacosta.com

H απόλυτη ευτυχία… Είμαι άντρας. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου.

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Το πόι της κόρης μου μες στο αυτί μου.


Ο παπάς μου κάθε χρόνο παίρνει τηλέφωνο τον αρφό του, που εν τάχα ο Άγιος Βασίλης, και όλες οι αγγόνισες του ακούν σε loud speaker την συνομιλία του παππού με τον Άγιο Βασίλη. Φέτος ήταν η σειρά της κόρης μου, αλλά ο Άγιος Βασίλης ήταν σε… μίτινγκ. 


Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια και γιατί; Ο πατέρας μου κάθε χρόνο παίρνει τηλέφωνο τον αρφό του (τάχα ο Άης Βασίλης) και όλες οι αγγόνισες του ακούνε σε loud speaker την συνομιλία του παππού με τον Άη Βασίλη. Φέτος ήρθε η σειρά της κόρης μου να ακούσει την συνομιλία... Παίρνει τηλέφωνο ο παππούς τον αρφό του και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

Ο θείος μου: Άλο.

Ο παπάς μου: Άγιε Βασίλη, τι κάνεις;

Η κόρη μου, άγχος μεγάλο, άκουε με μανία. Την ίδια ώρα ακούεις μια φωνή που το τηλέφωνο…

Ο θείος μου: Ρε Κόκο, εν μπορώ να μιλήσω τωρά, είμαι σε μίτινγκ στην τράπεζα.  

Άτε τωρά να εξηγήσεις της κόρη μου γιατί ο Άγιος Βασίλης επήεν στην τράπεζα.

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Στα λάθη που έχουν να κάνουν με το φαί. Ο πίθηκος μέσα μας είναι ανένδοτος σε τούτο. Ένα σας λέω, μείνετε νηστικοί για ενάμιση μέρα και θα ανακαλύψετε ποιος έχει το πάνω χέρι.

Η τελευταία φορά που κλάψατε; Έκλαψα πριν από λίγες μέρες όταν καθώς ήμουν στο iPad, άνοιξα κατά λάθος μια σελίδα της γυναίκας μου που είχε να κάνει με παιδιά [classic]. Έγραφε ότι θα έρθει μια μέρα που θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που θα κάνετε μπάνιο το παιδί σας, θα έρθει μια μέρα που θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που θα ξανάρθει η ώρα 2:00 τη νύχτα στο δωμάτιό σας κλπ. Μετά έγραφε ότι το τραγικό είναι ότι δεν θα ξέρετε ότι όντως είναι η τελευταία φορά. Ε, τζιαμέ εδάκρυσα. Δεν είσιεν τζαι κανένα σπίτι να αγκαλιάσω γι’ αυτό εφκήκα έξω τζαι αγκάλιασα ένα πεύκο.

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα;  Ήρωες για μένα είναι οι άνθρωποι που για κάποιο λόγο είναι μακριά από την οικογένειά τους αλλά συνεχώς βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά και γονείς. Ειδικά τώρα τις γιορτές.

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντουζ; Όταν σφυρίζω δεν κάνω ντουζ. [Σοβαρά τώρα, τραγουδώ το Νever mind I'll find someone like you της Adele τζαι μιλώ στο shampoo που μόλις έλειψε].

Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει; Θα ήθελα να μου πει γιατί δεν φκαίνει μια μέρα τζαι να μας μιλήσει ούλλους. Ούλλους όμως. Να ανοίξουν οι ουρανοί που την Ινδία ως την Βραζιλία τζαι να φκει ο CFO [Judas] τζαι να πει... «Το λοιπόν, θέλει να σας μιλήσει ο μάστρος. Σταματάτε τα ούλλα τζαι δείτε πάνω. Όσοι πονούν το ζινίσιη τους, ανοίξετε το ΡΙΚ. Θα το δείχνει απευθείας με 5 λεπτά καθυστέρηση».

Τι θα αποτελούσε για εσάς τη μεγαλύτερη δυστυχία; Να ξυπνήσω μια μέρα τζαι να μεν έχω στόμα.

 



Που θα θέλατε να ζείτε; In the heart of Pano Deftera.

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Nα κάμνω τον κόσμο να χαμογελά. 



* * * 



ΞΕΡΟΤΗΑΝΑ ΠΑΦΟΥwww.xeroteana.com

Η απόλυτη ευτυχία για σας…  Σάντουϊτς λούντζα-χαλλούμι-ντομάτα. Α, και πίκλα...

Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Συνήθως είμαστε ξύπνιοι από το βράδυ.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια και γιατί; Όταν ήρθε η παράσταση «ΜνημόνιΩΧ 3» με τον Λούη Πατσαλίδη στην Πάφο.

Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Εκτός εκείνα του τερματοφύλακα, γιατί εκείνα οδηγούν συνήθως σε γκολ. I'm looking at you, Moreira.

Η τελευταία φορά που κλάψατε; Όταν ήρθε η παράσταση «ΜνημόνιΩΧ 3» με τον Λούη Πατσαλίδη στην Πάφο. Α, και όταν το μικρό δαχτυλούι του ποθκιού ήβρε τη γωνιά του επίπλου.

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Αυτή την περίοδο ο ήρωας μας είναι ο συντοπίτης μας, παραγωγός Ξεροτηάνων, πρώην [;] διαιτητής, Μάριος Παναγή που πάει κόντρα στο κατεστημένο. Επίσης, σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας ήρωα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις εποχής. Θα έχει μουστάκι ή γενειάδα Αρχιμανδρίτη, από το λαιμό και κάτω ούτε ίχνος τρίχας, θα ακούει βινύλια, θα έχει sleeve tattoo και θα φοράει ρούχα από Vintage [charity] Shops. Θα είναι ο ΧίψτερΜαν.

Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντουζ; Στο ντουζ δεν σφυρίζουμε. Κάνουμε κανονικό performance με δεύτερες και τρίτες φωνές, ακόμη και φαλτσέτα. Συνήθως το «Bohemian Rhapsody» των Queen.


Αγαπημένη μας ασχολία είναι το… trolling in the deep. 


Τι θα αποτελούσε για εσάς τη μεγαλύτερη δυστυχία; Nα σπάσει το ίντερνετ.

Που θα θέλατε να ζείτε; Σαν την Πάφον εν έσιει!

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Θέλει και ρώτημα; Trolling in the Deep.

Ποιο  φυσικό χάρισμα θα θέλατε να έχετε; Το φυσικό χάρισμα του χοντρού πορτοφολιού ίσως;  



* * * 





ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ…

Ποια είναι η πιο… ταλαιπωρημένη ατάκα που παρατηρείτε στο Facebook;

Μαρίνος Νομικός: «Τις καλημέρες μου». [Ειλικρινά ο επόμενος θα βρει ένα κομμένο κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι του].

Λούης Πατσαλίδης: "Είσαι Θεάαααααα!!!!"

Ξεροτήανα Πάφου: Είναι η ατάκα που εμφανίζεται στα 4 από τα 5 posts μας και επιβεβαιώνει το πόσο λαλίστατοι είμαστε σαν λαός: «Είμαι χαμέ!»

Αδικημένος: «agapuaaaa telia picuaaaaa». [Please excuse me while I vomit!].

Κώστας Πρίγκιπας: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας». Μπαμ. Ένα δευτερόλεπτο τζαι τελειώνεις. Σκεφτείτε να εδούλεφκε έτσι και το σιερέτισμα στους γάμους. Να εστέκουνταν οι συγγενείς στη μια μερκά της πισίνας τζαι το ζεφκάρι στην άλλη τζαι να τους φωνάξουν «ευχαριστούμε για τα φακελούθκια. Εννά περάσει ο κουμπάρος με τον μαστραπά να τα πιάσει». 



*



Ενημερώνεστε πως κλείνει αύριο το τουίτερ. Ποιο είναι το τελευταίο τουίτ που στέλνετε;

Λούης Πατσαλίδης: "Κλαψ!!!!" 

Μαρίνος Νομικός: «Ρε μαλάκες @xeroteana @adikimenos @patsalidesl @mikeargyrou τι σκατά κάνουμε τώρα;».

Κώστας Πρίγκιπας: «Ρε, εν πρόβλημα της Cytas οξά εν για ούλλους;».

Αδικημένος: «Στο τάφο μου θέλω να γράφει ‘Έκραζε το Feel Fantastic’».

Ξεροτήανα Πάφου: «Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξης σου anyway. Θα είμαστε δίπλα στου Μάρκου του Ζούκεμπερκ... #kleisekaitinporta». 



*



Ποια είναι τα πέντε θέματα που μας έχουν απασχολήσει πιο έντονα το τελευταίο τρίμηνο του ’14;

Μαρίνος Νομικός: Ο Βέργας, το Μπαρμπαρός, οι πλημμύρες, η Νάταλι και AIDS, ο γάμος Ευριπίδου [θα ήθελε!].

Ξεροτήανα Πάφου: Οι γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσε ο Σταύρος Κωνσταντίνου στο διαδίκτυο, αν ο Σάββας Βέργας συνεχίζει να είναι δήμαρχος στις καρδιές μας, αν, τελικά, το Μπαρμπαρός θα ξεκινήσει να κάνει μίνι κρουαζιέρα προς τον Ακάμα από όλα τα λιμάνια/μαρίνες της Κύπρου, πόσο λάδι φκάλλουν οι ελιές της Χριστιάνας Αριστοτέλους και αν θα προχωρήσει σε πλαστική χειρουργική επέμβαση, για να διορθώσει το άνω χείλος, που είναι σε ακινησία, η Αιμιλία Κενεβέζου. 

Λούης Πατσαλίδης: Σάπας Βέργας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, τα παπούτσια της Αριστοτέλους, τα στήθη της Βαλεντίνας Σοφοκλέους, τα χαμένα τουίτς της Κλέλιας.



*



Σκεφτείτε ένα θέμα για το οποίο –ενδέχεται- να ΜΗΝ έχει άποψη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Μαρίνος Νομικός: Όπως και ο Μεγαλοπόδαρος… no such thing.

Αδικημένος: Τα χρώματα των post it που βρίσκονται πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού του Εκουαδόρ. 

Κώστας Πρίγκιπας: Για όλα έχει άποψη η Χαραλαμπίδου.

Ξεροτήανα Πάφου: Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε που δεν θα είχε άποψη είναι το αν ο Ονίλο του Ερμή [ΕΡΜΗΣ-ΑΠΟΕΛ 2-1] θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ. 

Λούης Πατσαλίδης: Error… not responding!



*



Έχετε απέναντί σας τον Αβέρωφ Νεοφύτου και θέλετε να τον εκνευρίσετε. Τι του λέτε;

Λούης Πατσαλίδης: «Τα μάτια σου όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε και την καρδιά μου συγκλονίζουνε, όταν τα βλέπω μου θυμίζουνε…».

Αδικημένος: «Αληθεύει ότι ζητήσατε από τον Σταύρο Χατζησάββα να ερμηνεύσει τον νέο ύμνο του ΔΗΣΥ;».  

Ξεροτήανα Πάφου: «Κύριε πρόεδρε παίζει κανένα σίουρο κουπονάκι τζαι για μας τους φτωχούς;». 



*



Που πήγε ο αγωγός των 970 μέτρων που εξαφανίστηκε στην Πάφο;

Λούης Πατσαλίδης: Να ρωτήσετε τον Uri Geler!

Ξεροτήανα Πάφου: Φήμες λένε ότι έφυγε από τα κατεχόμενα και βρίσκεται σε νησί της Καραϊβικής όπου παραθερίζει με τον Νeo #whoisneo

Αδικημένος: Λογικά θα κρύβεται σε κάποια εικόνα του «Where’s Waldo?».

Μαρίνος Νομικός: Προβοκατόρικη ερώτηση. Θέλεις να γίνω χυδαίος, έτσι δεν είναι;

Κώστας Πρίγκιπας: Ο Κόπερφιλντ μάσιετε να καταλάβει το κόλπο τζαι έδωκε 6 εκατομμύρια στο Βέργα να του το αποκαλύψει. Ο Βέργας απάντησε: «Να τα χέσω τα 6 εκατομμύρια σου». [και το εννοούσε] 



*



Πότε θα τελειώσει η Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία;

Ξεροτήανα Πάφου: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τελειώσει μόλις αποπερατωθεί ο δρόμος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς [2047].

Μαρίνος Νομικός: Ποτέ. Θα είναι το δικό μας «ground zero».

Αδικημένος: Όταν λυθεί το Κυπριακό. Μην σου πω ότι εκεί θα κάνουμε την συναυλία της επανένωσης. 

Λούης Πατσαλίδης: Χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοο! ΠΟΤΕ. 



*



Είστε καλεσμένοι στης Αριστοτέλους. Στην ερώτηση «Μα γιατί ασχολείστε συνέχεια μαζί μου;» , τι απαντάτε στην παρουσιάστρια;

Αδικημένος: Επειδή όλα τα alternatives είναι επιεικώς τραγικά

Μαρίνος Νομικός: Καλεσμένος στην Αριστοτέλους; Αρχίσαμε κιόλας τις κατάρες;

Ξεροτήανα Πάφου: Άτε που εν σ' αρέσκει! 



*



Βγαίνει η δικαστική απόφαση για τον Βέργα και είναι αθώος. Τι γράφετε στο facebook;

Μαρίνος Νομικός: «…και δικαιοσύνη για κώλους».

Λούης Πατσαλίδης: Χαχαχαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ξεροτήανα Πάφου: «Στο ΔΗΚΟ ανήκει αυτή η δίκη» & «Σάββα γερά, παρ' τους τα λεφτά». 



*



Μαζεύουμε παλιούς εκπρόσωπούς μας στην Eurovision και φτιάχνουμε ένα γκρουπ για να στείλουμε. Ποιοι το αποτελούν και πως ονομάζεται το τραγούδι; 

Αδικημένος: Το συγκρότημα θα ονομάζεται «Palies Karavanes» και μέλη του θα είναι οι βετεράνοι του διαγωνισμού [Έλενα Πατρόκλου, Ευριδίκη, Άλεξ Παναγή, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου]. Με λίγη τύχη θα πάρουμε βαθμούς ισάξιους με το άθροισμα του αριθμού των συμμετοχών των πιο πάνω.

Μαρίνος Νομικός: «One Last Chance» by «The Eurovision Rejects».

Λούης Πατσαλίδης: Άλεξ Παναγή, Ευριδίκη, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και το τραγούδι θα ονομαζόταν «Οι τρεις σωματοφύλακες».

Ξεροτήανα Πάφου: Να στείλουμε μόνο τα βαρέλια που πήρε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Θα μας έρθει πιο οικονομικά και τις ίδιες πιθανότητες θα έχουμε.



*



Ποιο ήταν το πιο πετυχημένο meme που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα; 

Αδικημένος: 

Μαρίνος Νομικός:

Ξεροτήανα Πάφου: 

Λούης Πατσαλίδης:



*



Ποια η ευχή σας για το νέο χρόνο;

Κώστας Πρίγκιπας: Εύχομαι ο νέος χρόνος να μην φέρει άλλα σκάνδαλα. Αν φέρει, ας γίνουν επιτέλους λλίο πιο ποιοτικά.

Ξεροτήανα Πάφου: Ευτυχία, Χαρά, Ειρήνη, Ελευθερία και άλλα πολλά γκομένάκια.

Αδικημένος: Να έχει περισσότερο γέλιο και λιγότερο pissed off πολιτικούς.

Λούης Πατσαλίδης: Υγεία!

Μαρίνος Νομικός: Μία δίκαιη και βιώσιμη στύση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ