Στον βυθό της θάλασσας το αγνοούμενο αεροσκάφος;

Στον βυθό της θάλασσας βρίσκεται μάλλον το αγνοούμενο αεροσκάφος της Μαλαισιανής AirAsia, που από χθες το πρωί έχει εξαφανιστεί από τα ραντάρ.«Πιστεύεται ότι συνετρίβη στη θάλασσα, στην προσπάθεια των πιλότων να αλλάξουν πορεία για να αποφύγουν μια καταιγίδα» δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ινδονησίας στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

«Με δεδομένες τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η υπόθεση που διαμορφώνεται είναι ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας. Είναι μία προσωρινή εκτίμηση η οποία μπορεί να αναπτυχθεί με την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας» δήλωσε ο Μπαμπάνγκ Σοελίστιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας Μπαμπάνγκ Σοελίστιο είχε δηλώσει ότι η Ινδονησία δεν διαθέτει τα αναγκαία μέσα, όπως υποβρύχια, για να ανασύρει ένας αεροσκάφος από τον βυθό της θάλασσας και θα ζητήσει τη βοήθεια άλλων κρατών εάν παραστεί ανάγκη.Η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία και η Αυστραλία έχουν ήδη στείλει αεροσκάφη και πλοία για να συνδράμουν την Ινδονησία στις επιχειρήσεις έρευνας.

Οι ΗΠΑ έχουν επίσης δηλώσει έτοιμες για να βοηθήσουν.


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»