SUPER Christmas Concert με σούπερ ονόματα!

Article featured image
Article featured image

O SUPER FM, ο πρώτος μουσικός σταθμός της Κύπρου, διοργανώνει και φέτος τη μεγαλύτερη, φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία έχει ένα πολύ δυνατό line up Ελλήνων καλλιτεχνών!

 

Σε αυτό το μεγάλο event θα συμμετάσχουν οι ΚΙΝGS, OTHERVIEW, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλλα Καλλή, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος 'Doody' Χριστοφόρου και ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ special guest θα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου.



Στη συναυλία θα συμμετέχει επίσης η Παιδική Χορωδία από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος θα έχει τη διεύθυνση παραγωγής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του event. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ το event θα ανοίξει με ένα DJ set από τον Andrew P.

 


Σημείωσε ότι... οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο SUPER CHRISTMAS CONCERT έχουν ήδη ηχογραφήσει και από  ένα αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι ο καθένας. Αυτά τα τραγούδια αφού παρουσιαστούν στη συναυλία, θα κυκλοφορήσουν, όπως και πέρσι, σε ένα χριστουγεννιάτικο CD με τίτλο "SUPER CHRISTMAS Vol.2" (η συνέχεια της περσινής συλλογής) που θα διατεθεί με την εφημερίδα "Η Σημερινή" την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

 

Tετάρτη 17 Δεκεμβρίου, Στάδιο Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος, Λευκωσία, 19.30. Εισφορά στον Ραδιομαραθώνιο με δικαίωμα εισόδου: €10 (παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν).

 

Εισιτήρια για το Super Christmas Concert μπορείτε να βρείτε μέσω ηλεκτρονικής αγοράς από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, σε όλα τα καταστήματα ACS Courier παγκύπρια και σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

 



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ