Tο ανακόντα κατάπιε τελικά τον 26χρονο

Article featured image
Article featured image

Το είπε και το έκανε. Ο 26χρονος Πολ Ραζάντι φόρεσε ειδική στολή και τον κατάπιε ένα ανακόντα για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής.

«Με γράπωσε από το πρόσωπο», λέει ο Rosolie σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly «και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το στόμα της που άνοιξε διάπλατα πριν όλα σκοτεινιάσουν. Στη συνέχεια με άρπαξε, τυλίχτηκε γύρω μου και ένιωσα την στολή να “σπάει” και τα χέρια μου να συνθλίβονται. Ήταν απόλυτα τρομακτικό».

Ο 26χρονος είχε αλείψει τη στολή με αίμα γουρουνιού, προκαλώντας το φίδι  να τον καταπιεί μιμούμενος κινήσεις ζώου. Η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο Discovery Channel στην εκπομπή που τιτλοφορείται «Eaten Alive».

Ο Ροζόλι απάντησε και στις επικρίσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων, όπως η PETA, υποστηρίζοντας ότι το να «φαγωθεί ζωντανός» από έναν ανακόντα έχει περιβαλλοντικό σκοπό, λέγοντας πως, μετά από χρόνια που έχει περάσει στον Αμαζόνιο παρακολουθώντας το συγκεκριμένο είδος φιδιού, θέλει να εγείρει ενδιαφέρον για την τύχη του.  

Όπως επίσης διαβεβαιώνει  το φίδι δεν κακοποιήθηκε και έφυγε σώο στο δάσος μετά το εγχείρημα. Υποστηρίζει επίσης ότι έκανε τα πάντα για να μην κακοποιηθεί το ζώο. 

Η PETA είχε κάνει λόγο για βασανισμό του ζώου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ