Οι Γερμανοί την θέλουν

Article featured image
Article featured image

Δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Emnid για την εφημερίδα Bild δείχνει ότι το 56% των Γερμανών θα ‘θελε την Μέρκελ να επαναδιεκδικήσει την θέση της στην καγκελαρία.

Η πλείστοι Γερμανοί φαίνεται να τάσσονται υπέρ του ενδεχομένου η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ να θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία και μάλιστα, 3 στους 4, πιστεύουν ότι κι η ίδια θα ήθελε να παραμείνει στην εξουσία και μετά το ’17 όταν και λήγει η θητεία της.

Η Άγγελα Μέρκελ αναμένεται την προσεχή Τρίτη να επανεκλεγεί πανηγυρικά στην ηγεσία του συντηρητικού κόμματός της, στο ετήσιο συνέδριο της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πέθανε η Μπόνι Τάιλερ

Article featured image

Γυναίκα στην Ιαπωνία έραψε τα χείλη της συγκατοίκου της

Article featured image

Οι (πρώην) μοναχοί της Μονής Αββακούμ ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και μόλις το ανακοίνωσαν