Σεξομολογήσεις #1

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, γεια σου,

Άκου το θέμα μου σε παρακαλώ και πες μου κι εσύ τη γνώμη σου. Είμαι μια κοπέλα 22 χρονών και συγκατοικώ με το σύντροφό μου, που είναι 27 χρονών, εδώ και έξι μήνες. Η συγκατοίκησή μας είναι πολύ καλή και η σεξουαλική μας ζωή ακόμα καλύτερη, συναρπαστική θα έλεγα. Δεν έμεινε γωνιά του διαμερίσματός μας που να μην το έχουμε κάμει, είμαστε και οι δύο sex maniac, έσhει φορές που το κάμνουμε και 3 φορές την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα να μας ακούει ούλλη η πολυκατοικία (φταίω εγώ που είμαι φωνακλού;). Η αλήθεια είναι ότι εν τον αφήνω σε ησυχία, μάχομαί του ποτζί μάχομαί του ποδά, πόσο να αντέξει ο καημένος. Όταν έρκεται που τη δουλειά περιμένω τον με έτοιμο φαγητό στο τραπέζι, ζαρτιέρες, ψηλές γόβες και κατακόκκινα χείλη. Όπως καταλαβαίνεις, πρώτα κάμνουμεν το μέχρι τελικής πτώσης και μετά τρώμε. Το πρωί ξυπνώ τον με χάδια και φιλιά σε όλο του το σώμα και όταν φτάνω στο επίμαχο σημείο, το περιποιούμαι και με το παραπάνω. Σαντιγί, μέλι, φράουλες, λιωμένη σιοκολάτα, μέχρι τζιαι πορτοκάλι έχω χρησιμοποιήσει, τζιαι αμέσως γίνεται πύραυλος το μωρό μου, τζιαι εν πολλά ΜΕΓΑΛΟΣ ο πύραυλος Ρούλα μου... Το πρόβλημα όμως είναι ότι τωρά τελευταία κάμνω του τούτα ούλλα λίο πιο αραιά, να ξεκουραστεί λίο τζιαι πάλε, τζιαι παραπονιέται μου γιατί γίνεται τούτο. Το σhειρότερο είναι ότι λαλεί ότι εν με ικανοποιεί πιόν τζιαι ότι εν λίος για μένα. Τι να κάμω για να του αλλάξω μυαλά, τι;

Μα χάνεις μάνα μου; Πελλοδείχνεις οξά είσαι που τ' αλήθκεια πελλή; Αν ήθελε να ξεκουραστεί, θα ξεκουραζόταν. Ποια είσαι εσύ να του πατρονάρεις τον πύραυλο; Είναι έτοιμος να εκτοξευτεί και θα τους πεις «καρτέρα»; Τα ευλοημένα τζιαι τα μαυρογέρημα, σώνει και καλά να δημιουργήσεις πρόβλημα του αδρώπου; Όι κυρία μου. Μια χαρά είσαστε και να συνεχίσετε έτσι, φτου να μην σας ματιάσω. Να μη χαλάς τέτοια χατίρια ποτέ. Άκου εκεί. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Παλαβή! Σάσ' τη δουλειά.



Tipster,

Κάποιες φορές όταν κάνω έρωτα με το φίλο μου, σκέφτουμαι κάποιον άλλον για να τελειώσω. Όχι κάποιον συγκεκριμένο, ούτε κάποιον που ξέρω ή κάποιον ηθοποιό για παράδειγμα. Όχι, απλώς σκέφτομαι πως είμαι με κάποιον άλλον. Εν πολλά κακό; Τελευταία δεν είναι όπως πριν. Άλλαξε και δεν μου αρέσει. Πρέπει να του μιλήσω, έννεν; Εν είναι τόσο εύκολο όμως. Δεν ακούει και αυτό που θα ακούσει θα τον προσβάλει και μετά χέσε μέσα!

Μαριάννα μου, αφού προβληματίστηκα με την περίπτωσή σου, αποφάνθηκα τα εξής: η politically correct απάντηση είναι να σου πω «κόρη μου εν αντρέπεσαι τα μούτρα σου; Κάνεις αγάπες με τον άντρα σου και σκέφτεσαι πως σε κουτουπώνει κάποιος άλλος; Αν δεν ημπόρεις μαζί του, σύρ' τον του ώμου σου και πήεναι παρακάτω να μην τον κοροϊδεύεις αυτόν, να μην κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου».

Η «κρύψε να περάσουμε» συμβουλή είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, αφού εν τζιαι λυσσιάς κάποιον συγκεκριμένα, απλώς σκέφτεσαι πως είσαι με κάποιον που σε θέλει και σε βλέπει όπως νομίζεις πως σου αξίζει.

Χωρίς να είμαι και ειδική, θα έλεγα πως θα πρέπει να κάνεις κάποιες συνδυαστικές ενέργειες. Άρχισε να προσέχεις τον εαυτό σου περισσότερο. Να ντύνεσαι και να σάζεσαι ούλη την ώρα. Να θυμηθεί πώς είσαι και πώς μπορείς να γίνεις. Να του κινήσεις το ενδιαφέρον ολάν. Διάβασε το γράμμα που μου έστειλε η «sex maniac» παραδίπλα και πάρε ιδέες. Αν δεν ασχοληθεί και δεν ξυπνήσει ούτε μετά από τέτοια περιποίηση, μίλα του. Να του πεις με τον τρόπο που καταλάβει, πως θα πρέπει να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω. Εξήγησέ του με μονοσύλλαβες λέξεις και μικρές προτάσεις πως θέλεις να σου δίνει σημασία. Μεν του πεις πολλά πράματα γιατί εν τζιαι συγκρατούν τα ούλα. Αν αγάπη μου δεν καταλάβει, κάνε τα κουμάντα σου. Αν σου αρέσει, μείνε. Αν δεν το ανέχεσαι, τα πουρτού σου και έσσω σου.



Αγαπητή Tipster,

Έχω μπλεξίματα! Να τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα. Μια φίλη μου είχε σχέση με ένα καλό παιδί που εγώ τον συμπαθούσα πολύ, όμως δεν του συμπεριφερόταν και πολύ καλά, με λίγα λόγια του έλεγε ψέματα και τον απατούσε. Εγώ, επειδή τον λυπήθηκα, τον βοήθησα να καταλάβει την αλήθεια και αυτός τη χώρισε. Αυτή μετά από 2-3 μήνες έκανε άλλη σχέση. Το περιστατικό αυτό λοιπόν, μας έφερε πιο κοντά και γίναμε φίλοι. Όμως η φιλία εξελίχθηκε σταδιακά σε κάτι παραπάνω (σε σχέση), χωρίς εμείς να το επιδιώξουμε. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε μυστικό, αλλά η φίλη μου (και πρώην κοπέλα του) μας είδε να φιλιόμαστε και τα κατάλαβε όλα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ποτέ πριν δεν φανταζόμουν αυτήν την εξέλιξη και δεν είχα συναισθήματα για αυτόν, όμως τώρα νιώθω πολλά και είμαι ερωτευμένη. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω… τι να της πω;

Φιλιά.

Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να απαντήσω στην ερώτησή σας, γιατί η πρώην φίλη σας, δεν θα θέλει να σας ακούσει anyway. Μπορεί να θέλει να σας τριχομαλλίσει, να σας βάλει μπομπάρτα, να σας κάνει πόξυλικι, αλλά δεν έχει κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον το να σας ακούσει και να διεξάγει σοβαρή συζήτηση μαζί σας. Αν κατάλαβα καλά, πήγατε στο λεγάμενο και του είπατε πως η λεγάμενη τού τα φοράει. Του ανοίξατε τα μάτια και ακολούθησαν και τα πόδια. Εσείς ξέρετε αν η φίλη σας ήταν πράγματι καριολίτσα, αν αυτός ήταν καλό παιδί και δεν του άξιζε τέτοια συμπεριφορά, όπως επίσης και αν σκοπός σας deep inside ευθύς εξαρχής ήταν να τους τα χαλάσετε για να καρπωθείτε το γκομενίδι. Το θέμα είναι ότι είσαστε μαζί και περνάτε καλά. Μην περιμένετε να σας δώσει και τις ευχές της. Κατά πάσα πιθανότητα πιστεύει πως της τον φάγατε και αδυνατεί να θυμηθεί ότι του τα φορούσε. Κάνε δουλειά σου με το αγόρι και μην της στείλετε προσκλητήριο στα αρραβωνιάσματα. Κομμάτια να γίνει!



Αν θες κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ