Ξεπέρασε τα όριά σου με το Energy Boost 2

Article featured image
Article featured image

Ένα χρόνο πριν, έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο! Σήμερα επιστρέφει ανανεωμένο για να δώσει ακόμη περισσότερη ενέργεια στο τρέξιμό σου!

 

Αντλώντας έμπνευση από τις ανάγκες των δρομέων, η adidas άλλαξε το τρέξιμο για πάντα  με την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών Boost, ενώ φέτος την άνοιξη συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους δρομείς ατελείωτη ενέργεια με την ανανεωμένη έκδοση του Energy Boost. Είτε τρέχουν στο δρόμο, είτε στο χώμα, είτε στο ταρτάν, οι λάτρεις του running αυξάνονται συνεχώς και ζητούν περισσότερα τόσο από τον εαυτό τους, όσο και από τα running παπούτσια τους. Για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες, η adidas ανέπτυξε την επαναστατική τεχνολογία Boost, που προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα από οποιοδήποτε άλλο υλικό απορρόφησης κραδασμών. Οι χιλιάδες μικροκυψέλες στην ενδιάμεση σόλα του Boost αποτελούν τη νέα επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, συγκρατώντας και επιστρέφοντας την ενέργεια που χάνουν οι συνηθισμένες ενδιάμεσες σόλες. Η τεχνολογία Boost είναι 3 φορές πιο ανθεκτική ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες, από -20 έως +40 βαθμούς Κελσίου, σε σχέση με το EVA -το συνηθισμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιείται στα περισσότερα running παπούτσια- ενώ παράλληλα διατηρεί τις λειτουργικές της ιδιότητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Δεύτερο δέρμα

Το παπούτσι Energy Boost της adidas είναι το μόνο που συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενός μαλακού και άνετου παπουτσιού με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας. Η καινοτομία στο Energy Boost δε σταματά, όμως, στη σόλα. Το πάνω μέρος του παπουτσιού διαθέτει την τεχνολογία Techfit της adidas, η οποία προσφέρει σταθερή και εξαιρετικά άνετη εφαρμογή στο πόδι. Η ελαστική και διάτρητη πλέξη του τυλίγεται άψογα γύρω από το πόδι και εφαρμόζει σαν "δεύτερο δέρμα". Επίσης, το σύστημα Torsion προσφέρει μέγιστη υποστήριξη σε όλο το μήκος του ποδιού. Η ανανεωμένη έκδοση, Energy Boost 2, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στο επάνω μέρος του παπουτσιού γύρω από τη φτέρνα.

 

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014, το Energy Boost είναι διαθέσιμο σε νέα χρώματα στα καταστήματα adidas (www.adidas.com/storefinder), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της adidas πατήστε εδώ. Επίσης, για τα running νέα της adidas υπάρχει και η σελίδα adidas running στο facebook αλλά και ο λογαριασμός @adidasGR στο twitter.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ