Άκουσα ρακέτες και με έπιασε το σύγκρυο

Article featured image
Article featured image

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη σφοδρή επιδείνωση του καιρού εμφανίζονται οι Έλληνες χειμερινοί κολυμβητές σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του συλλόγου τους κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης, τα μέλη του συλλόγου ανακουφίστηκαν με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας η οποία παρατείνει τη σεζόν και τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις εξορμήσεις τους στις παραλίες για τουλάχιστον λίγο καιρό ακόμα.

«Οι ζεστές ημέρες που είχε ο Φεβρουάριος μας θορύβησαν αρκετά, θύμισαν άνοιξη και όλοι γνωρίζουμε τι έρχεται μετά την άνοιξη. Ιδρωμένοι άνθρωποι που αλείφονται με αντηλιακό, παιδάκια που φωνάζουν, μικροπωλητές και καντίνες, κακό, φασαρία, χαμός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σέφτης, μέλος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ελλάδας. «Οι πιο σκληροπυρηνικοί από εμάς όταν το θερμόμετρο πλησιάζει τους 20 βαθμούς δεν πατάνε πια στις πλαζ.  Εγώ είμαι περισσότερο ελαστικός, αλλά θυμάμαι μια μέρα που μου φάνηκε πως άκουσα ήχο από ρακέτες και με έπιασε σύγκρυο. Όμως ο Μάρτιος δεν με απογοήτευσε, έβγαλε γερό κρύο και ξεχυθήκαμε με λαχτάρα στις παραλίες», περιγράφει. «Οι βροχές δε, είναι οι καλύτερες, τι είσαι μέσα τι είσαι έξω από το νερό, το ένα και το αυτό, γίνεσαι ένα με τη φύση, αρκεί να μη σε χτυπήσει κανένας κεραυνός», καταλήγει ο Κωνσταντίνος.

Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου στην ντισκοτέκ Αρτζεντίνα παζάρι με είδη παραλίας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να μεταφερθούν τα μέλη του συλλόγου σε ηπιότερα κλίματα κατά τους εαρινούς μήνες.


Πηγή: Κουλούρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ