Το ποδόσφαιρο ακαδημιών στα καλύτερά του

Article featured image
Article featured image

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι την έναρξη του Τουρνουά Αγίας Νάπας 2014, που διοργανώνεται από την Soccer World Cyprus και το οποίο φέτος θα διεξαχθεί το τετραήμερο 12-15 Απριλίου. Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών στην Κύπρο ολοκληρώθηκε πολύ πρόσφατα. Ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, με αρκετές νέες ακαδημίες να δηλώνουν παρούσες στο 14ο Τουρνουά της Αγίας Νάπας, το οποίο θα φιλοξενήσει σχεδόν το 90% των ακαδημιών (ιδιωτικές και μη) απ’ όλη την Κύπρο.

Σκάουτερ θα ψάχνουν για ταλέντα

Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα διεξαχθούν το διήμερο 12-13 Απριλίου. Τα νοκ-άουτ και οι τελικοί των δέκα ηλικιακών κατηγοριών θα λάβουν χώρα τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη. Το τουρνουά θα παρακολουθήσουν, και φέτος, σκάουτερ από Κύπρο και εξωτερικό. Ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, ενδεχομένως οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βρουν την ευκαιρία να παίξουν σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου ή του εξωτερικού. Εξάλλου, όσοι παίκτες ξεχωρίσουν στα παιχνίδια του Τουρνουά Αγίας Νάπας, θα κληθούν στο 3ο καμπ των Cyprus Elite Players που θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαΐου-1 Ιουνίου.

Και φωτογράφος στα γήπεδα

Μία πολύ σημαντική καινοτομία στη φετινή σεζόν αποτελεί η παρουσία φωτογράφου στα 13 γήπεδα που θα διεξαχθεί το τουρνουά. Στη διάρκεια του τετραήμερου τουρνουά θα αποθανατίζονται φάσεις από τα παιχνίδια, ενώ όλες οι ομάδες θα στηθούν και για τις ομαδικές φωτογραφήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ