Ένα el classico με τα όλα του [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Δύο ανατροπές, τρία πέναλτι, η Μπάρτσα πλησίασε στο βαθμό τη Ρεάλ στην κορυφή (εκεί όπου βρίσκεται και η Ατλέτικο), ενώ ο Μέσι έσπασε δύο ακόμη ρεκόρ. Ματσάρα!

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-3 τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και έβαλε φωτιά στην κορυφή, καθώς η Ατλέτικο έπιασε σε αυτήν τη "βασίλισσα", ενώ η "Μπάρτσα" είναι πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω τους. Το ματς είχε δύο ανατροπές, πρώτα για την Ρεάλ με τα δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και εν συνεχεία για την Μπαρτσελόνα με το χατ-τρικ του Μέσι, ο οποίος έκανε δύο ακόμη μεγάλα ρεκόρ. Μετά το 2-2 και το υπερθέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο και τα τρία γκολ ήταν με πέναλτι, το πρώτο ανύπαρκτο για τη Ρεάλ, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος.

Ο Λιονέλ Μέσι ισοφαρίζοντας σε 2-2 λίγο πριν το ημίχρονο έφτασε τα 19 γκολ κόντρα στη Ρεάλ, έτσι είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "clásicos", ξεπερνώντας τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Αργότερα, βέβαια, πέτυχε και 20ο (και 21ο), με το οποίο (το 20ο) έφτασε τα 235 στο ισπανικό πρωτάθλημα και ανέβηκε στη 2η θέση της ιστορίας, ξεπερνώντας τον Μεξικανό, Ούγκο Σάντσες (Ρεάλ), που έχει 234.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ