Σενάρια δίχως τέλος για το Boeing

Article featured image
Article featured image

Ακόμα και μετά την επίσημη επιβεβαίωση από τις μαλαισιανές αρχές και αερογραμμές ότι το μοιραίο μπόινγκ συνετρίβη στον Ινδικό, τα σενάρια του τι πραγματικά έχει συμβεί δεν λένε να κοπάσουν.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, η οποία επικαλείται πηγή κοντά στις έρευνες η πτώση του αεροπλάνου στον Ινδικό Ωκεανό ήταν μια αποστολή αυτοκτονίας. Η ομάδα που ερευνά την εξαφάνιση του Boeing εκτιμά ότι ούτε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ούτε πυρά θα μπορούσαν να προκαλέσουν την αλλόκοτη πορεία που είχε το αεροσκάφος, αλλά ούτε και την απενεργοποίηση όλων των συστημάτων επικοινωνίας του.

Επίσημη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η εκτίμηση πως «αυτή ήταν σκόπιμη πράξη από κάποιον που βρισκόταν εντός του αεροπλάνου, ο οποίος θα έπρεπε να έχει τις απαραίτητες γνώσεις για αυτή την ενέργεια».

Οταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάποια πυρκαγιά η πηγή ανέφερε «Δεν δένουν αυτά τα στοιχεία. Οι ερευνητές μελετούν τις διαδικασίες που απαιτούνται για να φθάσει το αεροπλάνο μέχρι το σημείο όπου φαίνεται να συνετρίβη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πέταξε μέχρι εκεί χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ