Φεύγει πυροβολώντας ο Αρχηγός

Article featured image
Article featured image

Φεύγει πυροβολώντας ο εδώ και λίγες ώρες απερχόμενος Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου. Σε μια μακροσκελή συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν λίγο, ρίχνει πυρά για τη συμπεριφορά που έτυχε τόσο από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όσο και από τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, είπε καταρχήν ότι ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα επικαλείται για το πρόσωπο του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αναφέρθηκε επίσης σε σειρά ημερομηνιών και στοιχείων σε σχέση με τη συμπεριφορά του Ιωνά Νικολάου απέναντι του, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να προσφύγει εναντίον του στην δικαιοσύνη. 

Μιλώντας για τον Ιωνά Νικολάου, ανέφερε πως έδινε οδηγίες πίσω από την πλάτη του και παρέμβαινε στο έργο του, ενώ με έντονο ύφος δήλωσε ότι στην υπόθεση της Δρομολαξιάς, ο Υπουργός είχε επικοινωνήσει με καταζητούμενο αστυνομικό, τον οποίο ενημέρωσε προηγουμένως για τη σύλληψη του.

Αναφορικά με την παρέμβαση από το Προεδρικό νωρίτερα, για την αναβολή της προγραμματισμένης διάσκεψής του,  επεσήμανε πως έγινε για να τον ξεγελάσουν και να μην αναφέρει τις θέσεις του. Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε πως είχε δύο επιλογές: να τον πάρει το ρεύμα ή να φύγει με το μέτωπο ψηλά, και επέλεξε το δεύτερο. Παράλληλα, σημείωσε πως ακόμη διερωτάται ποιο ήταν το αμάρτημα του. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ