Σεξομολογήσεις #7

Article featured image
Article featured image

Η Tipster προσπαθεί να δώσει λύση σε κάποιο απελπισμένο αναγνώστη του οποίου η γυναίκα είναι κολλημένη όλη τη μέρα στο internet.

 

Δεν ξέρω τι να κάνω; Η γυναίκα μου έχει εθιστεί στο ίντερνετ και ειδικά στο Facebook. Είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια, με τέσσερα υπέροχα παιδάκια. Εδώ και ένα χρόνο ζω ένα μαρτύριο. Κάθε μέρα καυγάδες, τσακωμοί, φωνές. Για να έχω ρούχα να φορέσω, πρέπει πρώτα να τσακωθούμε έτσι ώστε να βάλει πλυντήριο. Για σιδέρωμα, ούτε λόγος. Τα παίρνω από το μπανάκι και τα φοράω απευθείας. Μέσα στο σπίτι έχουμε βρωμίσει. Ακαταστασία παντού. Ξυπνάει στις 7 το πρωί, παίρνει τα μωρά σχολείο, έρχεται σπίτι και κάθεται στο ίντερνετ μέχρι 1-2 το πρωί. Της έχει γίνει μεγάλη εμμονή. Μιλάει συνέχεια με αγνώστους στο Facebook με προσωπικά μυνήματα και ποιος ξέρει τι λένε και τι γράφουν. Την έχω πιάσει μια φορά να μιλάει με κάποιο ερωτικά και την έχω συγχωρέσει και για χάρη των παιδίων άλλα και επειδή την αγαπώ. Επίσης, έχουμε μιλήσει και συζητήσει πολλές φορές το θέμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πάντα μου λέει, αν δεν μου αρέσει να φύγω. Δεν αντέχω άλλο. Τί να κάνω; Αν δεν σκεφτόμουν τα παιδία θα είχα φύγει από καιρό. Ένας γάμος δε στεριώνει με την αγάπη εκ μέρους του ενός μόνο. Please helppp!

Ένας απελπισμένος

 

Μάλλον η γυναίκα σου βαρέθηκε τη ζωή της και ψάχνει διέξοδο. Σε αυτό φταις και εσύ. Όταν θα της μιλάς δεν θα λες τα παράπονά σου για το μαγείρεμα και το σιδέρωμα. Αλλά να της μιλάς ουσιαστικά. Ρώτησέ την τι θέλει, τι της λείπει, πρότεινέ της να πάτε ένα σαββατοκύριακο κάπου μόνοι σας. Και επίσης, ζήτησε τη συμβουλή ειδικού, είναι εθισμένη. Το διαδίκτυο είναι σαν τα ναρκωτικά. Εθίστηκε. Έστω και αργά, εθίστηκε! Όταν όλοι γυρίζαμε, αυτή πήγαινε! Μέχρι να λυθεί το πρόβλημά σου, εγώ θα πρότεινα να βάλεις κανένα χεράκι στο σπίτι γιατί θα βρωμίσετε. Άπλωσε κανένα ρούχο, πλύνε κάνα πιάτο. Όσο για τα ερωτικά μηνύματα που ανταλλάσσει, ε… κάνε την παιδάκι μου να αισθανθεί η γυναίκα… γυναίκα! Αμάν εσείς οι άνδρες, κάνετε το εύκολο δύσκολο!

Tipster


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ