Ίσως και να διαλύθηκε στον αέρα

Article featured image
Article featured image

Το ενδεχόμενο το υπό εξαφάνιση μπόινγκ να διαλύθηκε στον αέρα, ερευνούν πλέον οι αρχές της Μαλαισίας. Η πτήση θρίλερ της Malaysia Airlines στην οποία επέβαιναν 239 άνθρωποι, χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε στα 35.000 πόδια στην περιοχή μεταξύ της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου νωρίς χθες το πρωί, αλλά οι ομάδες έρευνας και διάσωσης δεν έχουν ακόμη εντοπίσει συντρίμμια στη θαλάσσια περιοχή πάνω από την οποία πετούσε το αεροσκάφος. 

Αεροσκάφος διάσωσης του Βιετνάμ εντόπισε ένα αντικείμενο που ενδεχομένως να ανήκει στο αγνούμενο μπόινγκ, το οποίο αγνοείται από νωρίς χθες το πρωί με 239 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ. Η ίδια πηγή ανακοίνωσε ότι στο σημείο εκείνο επικρατούσε πυκνό σκοτάδι ώστε να διακριβωθεί αν πρόκειται για συντρίμμια του αεροσκάφους και ότι με το πρώτο φως της ημέρας θα αποσταλούν περισσότερα αεροσκάφη στη θαλάσσια περιοχή νοτίως του Βιετνάμ για να συμμετάσχουν στις έρευνες. Ωστόσο, το υπουργείο Επικοινωνίας του Βιετνάμ ανακοίνωσε πως ενδέχεται να πρόκειται για τμήμα πόρτας ή της ουράς του αεροπλάνου. Το αντικείμενο βρέθηκε περίπου 80 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού Το Τσου, που βρίσκεται νοτιοδυτικά των ακτών του Βιετνάμ.

"Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να βρούμε συντρίμμια μέχρι τώρα φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αεροπλάνο ενδεχομένως να διαλύθηκε στα 35.000 πόδια", ανέφερε στο Ρόιτερς αξιωματούχος που συμμετέχει στις έρευνες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ