Βρετανοί φυγόδικοι στην Κύπρο

Article featured image
Article featured image


Άρχισε σήμερα η δεύτερη επιχείρηση «Ζυγός», η οποία αφορά τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόδικων της Βρετανίας, οι οποίοι πιθανόν να κρύβονται στην Κύπρο. Ανακοινώσεις έγιναν σε κοινή συνέντευξη Τύπου του Βρετανού Υπάτου Αρμοστή και του Υπαρχηγού της Αστυνομίας. Στη λίστα των καταζητούμενων περιλαμβάνονται φυγόδικοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε βιασμούς, διακίνηση ηρωίνης και ίδρυση εικονικών πρακτορείων ταξιδιών που εξαπάτησαν περίπου 20 χιλιάδες άτομα.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του ιδρύματος Crimestoppers Michael Ashcroft δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «σκοπός της “Επιχείρησης Ζυγός” είναι να διασφαλίσει ότι το κοινό στην Κύπρο έχει προειδοποιηθεί για την πιθανή παρουσία στο νησί 11 καταζητούμενων προσώπων. Πληροφορίες που δίνονται ανώνυμα στους Crimestoppers μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί στην παρούσα έκκληση».

Οι πολίτες στην Κύπρο μπορούν να δίνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 80005511. Το κοινό μπορεί, επίσης, να δίνει πληροφορίες ανώνυμα μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 0800555111 των Crimestoppers στο Ηνωμένο Βασίλειο και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.crimestoppers-uk.org



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ