Σε εγρήγορση για τις κροτίδες η Αστυνομία

Article featured image
Article featured image

Εξακόσιες κροτίδες εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή 27χρονου στην Πύλα. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις εννέα χθες βράδυ ανακόπηκε για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 27χρονος Ε/κ. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν 15 κουτιά με 40 κροτίδες το καθένα οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο νεαρός συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Σε άλλη περίπτωση στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν νεαροί κοντά σε Εκκλησία και από έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν 17 κροτίδες. Οι εξετάσεις κατέδειξαν ότι το κουτί ανήκε σε 17χρονο ο οποίος κατηγορήθηκε και θα κλητευθεί αργότερα.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση στη Λευκωσία, έγινε έρευνα σε οικία 27χρονου από μέλη της ΥΚΑΝ και εντοπίστηκαν 33 χάπια τα οποία πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνες καθώς και ένα κουτί με 24 κροτίδες. Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης στον Αρχάγγελο γύρω στις δέκα χθες βράδυ εντοπίστηκε όχημα με αναμμένη την μηχανή από περίπολο της ΜΜΑΔ. Εγινε έρευνα και εντοπίστηκαν δύο κροτίδες καθώς και μια τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλα και γάντια. Ο 27χρονος οδηγός συνελήφθη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ