Έκανε φτερά ο Neo;

Article featured image
Article featured image

"Ποιος είναι ο Neo", "που είναι ο Neo", "εγώ είμαι ο Neo", θα τον ψάχνουν και δεν θα τον βρίσκουν τον Neo.

Ανάστατοι είναι οι υπάλληλοι αλλά και οι πελάτες της εταιρείας Neo αφού ο ιδιοκτήτης της εταιρείας την έκανε για το εξωτερικό. Μάλιστα, ο ίδιος σε ανάρτηση του σε σχετικό διαδικτυακό φόρουμ του bitcoin, αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους έφυγε στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων είναι, λέει, και οι απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της κόρης του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, αναφέρει ότι δεν έχει φύγει οριστικά από την Κύπρο, ωστόσο το σκηνικό είναι συγχυσμένο κάτι που προκαλεί ανησυχία σε όσους έχουν επενδύσει στην εν λόγω πλατφόρμα αλλά και στους ίδιους τους υπαλλήλους της εταιρείας οι οποίοι δεν γνωρίζουν εάν και πότε θα πληρωθούν αλλά και πού μπορούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. "Έχω φύγει από την Κύπρο προσωρινά, χωρίς να έχω μετακινήσει οτιδήποτε από το νησί. Σίγουρα δεν έχω εγκαταλείψει την Κύπρο και σίγουρα δεν έχω πάρει μαζί μου την εταιρεία ή τα λεφτά των ανθρώπων ή τα bitcoins", αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Προσθέτει ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της κόρης του, τις οποίες κατήγγειλε στις αρχές και πως τον συμβούλεψαν να μείνει εκτός Κύπρου καθώς και να διακόψει την επικοινωνία του με όσους πιθανόν να βρίσκονται πίσω από τις απειλές, συμπεριλαμβανομένων και εργαζομένων της εταιρείας.

Εξηγεί, επίσης, ότι ο λόγος που έφυγε από την Κύπρο, ήταν για να μαζέψει επιπλέον κεφάλαια για την εταιρεία αφού όπως είπε ο ίδιος έχει εξαντλήσει όλα τη ρευστότητα που είχε μέσω δανείων που έδινε στην εταιρεία. Παραδέχεται μάλιστα ότι αριθμός από Bitcoin χάθηκε, και το ποσό αυτό το κάλυψε ο ίδιος με προσωπικό του κόστος. Τέλος αναφέρει ότι μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της κόρης του, αποφάσισε να αποσυρθεί από την εταιρεία, να πουλήσει όλο το μέρισμα του ώστε να επιτρέψει τον διορισμό νέου CEO.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ