Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα

Article featured image
Article featured image

Στα μαύρα έχει ντυθεί απο χθες, Τετάρτη, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μαρκ Σάντ, αδερφού της Δούκισσας Καμίλα, συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου. 

Σύμφωνα με βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μαρκ, ο οποίος ήταν 62 ετών, φαίνεται να γλίστρησε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι την ώρα που κάπνιζε έξω από το μπαρ Venue στη Νέα Υόρκη, όπου διεξαγόταν πάρτι μετά από πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό δικού του ιδρύματος. Αμέσως, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

«Με βαθιά λύπη βρισκόμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αδελφός της Δούκισσας της Κορνουάλης, Μαρκ Σαντ, απεβίωσε σήμερα. Ο Μ. Σαντ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από πτώση που είχε χθες το βράδυ και η οποία του προκάλεσε σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι. Η Δούκισσα, ο Πρίγκιπας Κάρολος και όλα τα μέλη της οικογένειάς της είναι βαθιά συντετριμμένα από αυτή την ξαφνική και τραγική απώλεια» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Καρόλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ