25 εκατομμύρια σε Φαν Χάαλ από τη Μάντσεστερ

Article featured image
Article featured image

Ο Ράιαν Γκιγκς ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του ως υπηρεσιακός στον πάγκο, όλα όμως δείχνουν πως ο Λουίς Φαν Χάαλ πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο να γίνει το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες από τον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε «ανεβασμένη» με τον Ράιαν Γκιγκς να την καθοδηγεί από τον πάγκο και διέλυσε με 4-0 την Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Ουαλός θρύλος της ομάδας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι, με τα δημοσίευμα από το Νησί να αναφέρουν πως ο Λουίς Φαν Χαάλ παραμένει το φαβορί και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί επίσημα ως ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο 62χρονος Ολλανδός κόουτς έχει ζητήσει ο ίδιος από τους διοικούντες τον σύλλογο να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους στον Τύπο για να απομακρυνθεί το... πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση, ενώ η «Mirror» έχει προχωρήσει το θέμα μπαίνοντας και σε οικονομικές λεπτομέρειες.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.000.000 λιρών για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στον Φαν Χάαλ ενώ ο Γκιγκς θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο, όντας ένας από τους συνεργάτες του έμπειρου Ολλανδού προπονητή τη νέα σεζόν.


Πηγή: sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ