Ο άστεγος που έγινε εκατομμυριούχος

Article featured image
Article featured image

Αυτοπαρουσιάζεται ως «o άστεγος που έγινε εκατομμυριούχος σε ένα χρόνο». Ο συγγραφέας του New York Times μπεστ-σέλερ βιβλίου «The Laptop Millionaire» Μάρκ Αναστάση θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 1η Μαΐου στην Κύπρο, για να παρουσιάσει ένα από τα δημοφιλή σεμινάρια του αναφορικά με το πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση δουλεύοντας από το σπίτι, το λεγόμενο «Laptop Business Lifestyle» όπως ο ίδιος το ονομάζει.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από το 2005, ο Μάρκ διοργανώνει μερικά από τα μεγαλύτερα σεμινάρια διαδικτυακού μάρκετινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα πάνω από 15.000 επιχειρηματίες».

Ο ίδιος πιστεύει πως αποστολή του είναι «να ενδυναμώσει τους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν τον έλεγχο των οικονομικών τους και να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο».

Το σεμινάριο στην Κύπρο απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναζητούν να βελτιώσουν τα έσοδα και τα κέρδη τους όσο και σε οποιοδήποτε άτομο επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του μονοήμερου σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Aμαθούς στη Λεμεσό, θα γίνει παρουσίαση ενός συνδυασμού προσωπικής ανάπτυξης και των τελευταίων στρατηγικών στο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το 70008087, να στείλετε e-mail στο pavlina@pavlinapapalouka.com ή να επισκεφθείτε την www.amiando.com/markanastasi .

Τιμές εισιτηρίων: . 50 € - για ένα άτομο , 80 € - για δύο άτομα .

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Awaken Space Education. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ