Το αεροσκάφος της Qatar Airways ήρθε

Article featured image
Article featured image

Η LGS Handling του Ομίλου Louis, μία εκ των δύο αδειοδοτημένων εταιρειών παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στα διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου, ανέλαβε τις υπηρεσίες εδάφους για τις πτήσεις της Qatar Airways, η οποία σήμερα εγκαινίασε τα τακτικά δρομολόγια της από και προς την Κύπρο.

Ο κρατικός αερομεταφορέας του Κατάρ πραγματοποιεί τέσσερεις πτήσεις την βδομάδα από την Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με προορισμό την Ντόχα και βεβαίως αντίστροφα. Η έναρξη των τακτικών αυτών δρομολογίων ενισχύει σημαντικά την αεροπορική σύνδεση της χώρας καθότι η Qatar Airways διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο ενώ προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων στους επιβάτες της. Τόσο το ταξιδιωτικό κοινό, όσο και στελέχη επιχειρήσεων στις δύο χώρες μπορούν από σήμερα να επωφελούνται αυτής της συχνής και τακτικής σύνδεσης αλλά και πολλών δρομολογίων προς άλλες χώρες μέσω Ντόχας με την άνεση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καθιέρωσαν την Qatar ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας, ο κ. Λούης Λοΐζου, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ομίλου Louis δήλωσε: «Εκφράζουμε τη χαρά μας για αυτή την συνεργασία η οποία ανεβάζει τον αριθμό των αεροπορικών εταιρειών που η LGS Handling εξυπηρετεί σε περισσότερες από 75. Ταυτόχρονα, η έναρξη των νέων τακτικών αυτών δρομολογίων ενισχύει περαιτέρω την ανάπτυξη του αεροπορικού δικτύου, τον τουρισμό αλλά και την εθνική μας οικονομία εν γένει».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ