Όταν ο Σάκης σκορπάει παιδικά χαμόγελα

Παιδικά χαμόγελα προσέφερε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δημοφιλής ποπ καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς σε μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρι και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου στη Λευκωσία.

Ο Σάκης επισκέφθηκε τις σχολικές αίθουσες ως εθελοντής για να παρακολουθήσει τον τρόπο εκπαιδευτικής λειτουργίας των έργων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Συμμετέχω, Δρω και Αλλάζω το σχολικό περιβάλλον για πιο υγιή ζωή» του Υπουργείου Παιδείας με τη χορηγία του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

«Μέσα από το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία της ριζικής αλλαγής των χώρων που περνούν την καθημερινότητάς τους. Οι κενές γκρίζες αίθουσες αποκτούν χρώμα, οι άδειες βιβλιοθήκες, παραμύθια, βιβλία και νέες τεχνολογίες και τα παραμελημένα πάρκα υπό την καθοδήγηση ειδικών αποκτούν νέα, ασφαλή παιχνίδια, όργανα γυμναστικής, δέντρα και φυτά. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 2500 παιδιά είχαν τη χαρά να αισθανθούν την πραγματική έννοια της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ».

Η προσπάθειά της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το 2014, με στόχο να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερα παιδιά της Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

 


Σχετικα

«Εξημέρωσε πάλε 20, εσηκώστηκα που τις 5:30, άκου τις πάλε παίζουν τζαι κάμνουν κομμάθκια την καρκιάν μου»

Αυτή είναι ενδεχομένως η πιο λογική τοποθέτηση για το περιστατικό στην παραλία της Αργάκας

Τα «ρεζιλίκκια της Αρκάκας»

Τι είναι αυτά τα νούμερα πάνω στις ταμπέλες στον αυτοκινητόδρομο;

«Όλη μέρα το BBC έλεγε ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν αλλά εμείς δεν…»

Κάποιοι πιστεύουν πραγματικά πως για τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα φταίει η γκαντεμιά του Μητσοτάκη