Όταν ο Σάκης σκορπάει παιδικά χαμόγελα

Article featured image
Article featured image

Παιδικά χαμόγελα προσέφερε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δημοφιλής ποπ καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς σε μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρι και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου στη Λευκωσία.

Ο Σάκης επισκέφθηκε τις σχολικές αίθουσες ως εθελοντής για να παρακολουθήσει τον τρόπο εκπαιδευτικής λειτουργίας των έργων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Συμμετέχω, Δρω και Αλλάζω το σχολικό περιβάλλον για πιο υγιή ζωή» του Υπουργείου Παιδείας με τη χορηγία του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

«Μέσα από το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία της ριζικής αλλαγής των χώρων που περνούν την καθημερινότητάς τους. Οι κενές γκρίζες αίθουσες αποκτούν χρώμα, οι άδειες βιβλιοθήκες, παραμύθια, βιβλία και νέες τεχνολογίες και τα παραμελημένα πάρκα υπό την καθοδήγηση ειδικών αποκτούν νέα, ασφαλή παιχνίδια, όργανα γυμναστικής, δέντρα και φυτά. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 2500 παιδιά είχαν τη χαρά να αισθανθούν την πραγματική έννοια της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ».

Η προσπάθειά της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το 2014, με στόχο να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερα παιδιά της Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ