200 κυβερνητικοί στο απόσπασμα

Article featured image
Article featured image

Μες την καλή χαρά είναι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν, αφού σύντομα πρόκειται να οδηγήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα 200 υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης του. Το σφάλμα των «θανατοποινιτών» ήταν ότι... μπορεί να ήταν υποστηρικτές του θείου του Κιμ, Ουν, ο οποίος είχε εκτελεστεί ως προδότης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεάτικη εφημερίδα Τσοσούν Ίλμπο, η οποία επικαλείται πηγή προερχόμενη από την κυβέρνηση της Πιονγιάνγκ, περίπου 1000 ακόμη άτομα, συγγενείς των αξιωματούχων, θα σταλούν στα φρικιαστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης της χώρας, όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πολλή δουλειά, γυναίκες βιάζονται και παιδιά λιμοκτονούν.

Για καθαρά τυπικούς λόγους όσοι θα εκτελεστούν θα περάσουν από μια δίκη- παρωδία, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ήδη λάβει την απόφασή του και την έχει ανακοινώσει, δίνοντας συνέχεια στην δικαιοσύνη αίματος που πρεσβεύει.

Τις εκτελέσεις θα παρακολουθήσουν υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος, καθώς και στρατιωτικοί, ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι τι μπορούν να πάθουν αν δεν δείχνουν πλήρη αφοσίωση στον Ουν, ο οποίος βρίσκεται στο τρίτο έτος διακυβέρνησής του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ