Είσαι για νυχτερινή ποδηλασία στη Λεμεσό;

Article featured image
Article featured image

Μετά από μια σύντομη χειμωνιάτικη παύση, οι νυχτερινές «παρείστικες ποδηλασίες ψυχαγωγίας» επιστρέφουν απόψε στη Λεμεσό. Φέτος, το «Friday Night Bike Limassol» μας μιλά για ελπίδα, υγεία, ψυχαγωγία και καθαρό περιβάλλον ενώ στόχος θα είναι για την επόμενη χρονιά η ενίσχυση κέντρων υγείας σε όλη την Κύπρο.

«Αφήστε το αυτοκίνητο σπίτι. Άλλωστε τα καύσιμα έχουν αυξηθεί. Κάντε μια βραδινή βόλτα με ποδήλατο, χωρίς ανταγωνισμούς. Δώστε ελπίδα στο συνάνθρωπο σας και αφήστε τον πρωταθλητισμό για δουλειές στα φώτα της μέρας. Ελάτε να περάσουμε όμορφα. Ελάτε να μας πείτε και τις δικές σας προτάσεις. Προσέχουμε την υγεία μας, στηρίζουμε το μέλλον των παιδιών μας» αναφέρουν στο κείμενο της ανοιχτής πρόσκλησής τους οι διοργανωτές.

Η ποδηλασία απόψε ξεκινά στις 9 το βράδυ από τη συμβολή των οδών Αθηνών και Κιτίου Κυπριανού στο κέντρο της παλιάς πόλης και θα ακολουθήσει διαδρομή κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου. Οικογένειες με μικρά παιδιά είναι ευπρόσδεκτες ενώ ποδήλατα προσφέρονται από τη NextBike χωρίς χρέωση, αρκεί να προσκομιστεί ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η όμορφη πρωτοβουλία ανήκει στη «Nextbike Cyprus» και στη Designer και Events Promoter Σοφία Σόνια Τιμοθέου. Το καφενείο «Αθηνών Ένα» προσφέρει δωρεάν νερά ενώ στη φετινή καινούρια τους βερσιόν, οι ποδηλασίες αναβαθμίζονται ακόμη περισσότερο αφού διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και τον Κ.Ο.Τ.

Για την ασφάλεια των ποδηλατιστών θα υπάρχει συνεργείο πρώτων βοηθειών και ομαδάρχες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις ποδηλάτων τηλεφωνήστε στα  99- 197536 ή  97- 873299


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ