«Συνάντηση» στη Λευκωσία με τον Γιούρι Γκαγκάριν

Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο γιορτάζουμε την «Παγκόσμια Μέρα της Αστροναυτικής», σε μια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Λευκωσίας, ο Κυπρορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας, το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο και ο Κυπριακός Οργανισμός Εξερεύνησης του Διαστήματος.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης - Δήμαρχος Λευκωσίας, Στάνισλαβ Β Οσάντσιϊ - Πρέσβης Ρωσικής Ομοσπονδίας, Χάρης Θράσου - Πρόεδρος του Κυπρορωσικού Συνδέσμου Φιλίας, Γιώργος Δανός - Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης του Διαστήματος και Αλεξάντερ Βολκόβ - Ρώσος κοσμοναύτης που παρευρίσκεται στην Κύπρο για την εκδήλωση.

Θα ακολουθήσει  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλία από την Χορωδία του Δήμου Λευκωσίας υπό τη διεύθυνση του Κούλη Θεοδώρου, τη Φιλαρμονική και Χορωδία Νέων του Δήμου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Χατζηλοΐζου και παιδικά καλλιτεχνικά συγκροτήματα της Λευκωσίας.

Σάββατο 12 Απριλίου, Δημόσιος Κήπος (δίπλα από το μνημείο του Πρώτου Κοσμοναύτη που ταξίδεψε στο διάστημα, Γιούρι Γκαγκάριν), 11.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ