Ο Moguai στο Silly Festival Bar

Article featured image
Article featured image

Το «Mammoth» θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα hits της ηλεκτρονικής μουσικής φέτος, αφού πέραν του γεγονότος πως ακούστηκε τρελά στα  clubs, έσκισε επίσης στα Beatport charts, ενώ έκανε και τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία. Αυτό το φοβερό κομμάτι λοιπόν είναι το αποτέλεσμα της φετινής συνεργασίας του Moguai με Dimitri Vegas & Like Mike, και εμείς θα έχουμε την τύχη, την τιμή και την χαρά να απολαύσουμε τον Moguai στα decks του Silly Festival bar,  αυτό το Σάββατο!

Ο γερμανικής καταγωγής Moguai βρίσκεται στις «νυχτερινές» επάλξεις από το 1994 αλλά ήταν το 2002 που έκανε το πρώτο μεγάλο breakthrough, με το «U Know Y», κομμάτι που σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διαμάντια της  EDM. Από τότε ο André Tegeler, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έκανε άλματα και πλέον θεωρείται μια από τις κορυφαίες γερμανικές «εξαγωγές» στην club σκηνή.

Έχει «σπινάρει» στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, έχει συνεργαστεί με μεγαθήρια όταν αυτοί ήταν στα καλύτερα τους, όπως με τον Sasha το 2006, για τον οποίο έγραψε το «Sasha» (sex secret), τον Paul Van Dyk κ.α και έχει στο βιογραφικό του χρυσά και πλατινένια status για τις πωλήσεις πολλών εκ των singles του. Είναι μάλιστα από τους λίγους που έχουν κυκλοφορήσει άλμπουμ με το label του deadmau5, «mau5trap». Ο ίδιος δε κουβαλάει την φήμη ενός εκ των καλύτερων DJs παγκοσμίως στο live set του! Μένει μόνο να μας το αποδείξει, αυτό το Σάββατο!

Άκομη ένα Silly event, powered by SUPER FM!

Get your Silly on!

Σάββατο 24 Μαΐου, Silly Festival Bar, Silly Beach, Ορμήδεια, επ. Λάρνακας. Πληροφορίες 96290920.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ