Ποδηλασία στο τερματικό

Article featured image
Article featured image

Παραλιακή ποδηλατική εξόρμηση γύρω από την περιοχή στην οποία αναπτύσσεται το τερματικό αποθήκευσης και διαχείρισης πετρελαιοειδών καθώς και η προβλήτα δεξαμενοπλοίων της VTT Vasiliko Ltd ετοιμάζει ο ποδηλατικός Όμιλος «Ποδηλάτες Λευκωσίας».

Η ποδηλατική εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 25 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με δωρεάν γεύμα για τα εγγεγραμμένα μέλη του Ομίλου.

Όλοι οι ποδηλάτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, καλούνται να συναντηθούν στην πλατεία του Μαρί στις 8:45πμ.

Η διαδρομή θα καλύψει μια απόσταση περίπου 45 χιλιομέτρων και θα περάσει από το λιμανάκι Ζυγίου, το έργο της VTTV στο Βασιλικό, και το γραφικό χωριό του Αγίου Θεοδώρου. Η επιστροφή στο Μαρί θα γίνει μετά από περίπου τρεις ώρες και η διαδρομή είναι κατάλληλη για όλα τα ποδήλατα αφού ο δρόμος είναι 100% άσφαλτος.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Ποδηλάτες Λευκωσίας», με περισσότερα από 230 εγγεγραμμένα μέλη, συναντώνται κάθε Τετάρτη στις 7.45μμ στον χώρο Στάθμευσης Κολοκάσι στη Λευκωσία για μια εύκολη νυχτερινή διαδρομή, με απόσταση περίπου 20 χλμ, που είναι κατάλληλη και ανοιχτή για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους «Ποδηλάτες Λευκωσίας» ή για οποιαδήποτε από τις ποδηλατικές εκδηλώσεις του Ομίλου, στείλτε e-mail στο podilates.lefkosias@gmail.com, καλέστε στο 99 956528 ή επισκεφθείτε τους στο Facebook


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ