Το Loud Music Festival παίζει δυνατά!

Article featured image
Article featured image

Oι Malochico και η Mad Temptation παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο το μεγαλύτερο τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικής LMF/LOUD MUSIC FESTIVAL.

Tην Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαΐου στο Parliament Park (το πάρκο πίσω από τη Βουλή) στην καρδιά της πρωτεύουσας, από τις 16.00 μέχρι τις 23.00, καταξιωμένοι Κύπριοι DJs θα παίξουν για σας δικές τους και όχι μόνο επιτυχίες.

Κατά την πρώτη μέρα του φεστιβάλ θα παίζουν R 'n' B μουσικές (με τη στήριξη του club Teez) από τους DJ Andreano, DJ RST, DJ Street, Mc Snipes, AND και DJ ANDREZ P. Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ η House (με τη στήριξη του club Zoo) θα έχει την τιμητική της με τους Nick K/Costas Savvides, DJ Moses, Andy Pervinca, Nikolay James, Andy V, Mike Krypton, Mario Chris και Shadow να αναλαμβάνουν τα decks. Την τρίτη και τελευταία μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει Chill Beats (με τη στήριξη του Scarabeo) από τους DJs PolEm, Mr Pakman, DJ Mar, AND και Friends.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευγενή χορηγία του Ερυθρού Σταυρού. Στο χώρο θα υπάρχει επίσης φαγητό και ποτό.

Παρ 23-Κ 25 Μαΐου, Πάρκο πίσω από τη Βουλή (απέναντι από το παλιό Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας), 16.00-23.00 (Κ από 13.00). Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες στο event στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ