Προσωπικό styling session με την Denim Expert του Gap

Article featured image
Article featured image

Ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών από το Gap και συγκεκριμένα από το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο My Mall, στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση «Adults 1969 Denim Collection» θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις την Denim Expert του Gap, η οποία θα σε καθοδηγήσει στην επιλογή του σωστού τζιν με βάση στο σωματότυπό σου, ενώ θα σου δώσει και συμβουλές styling για το πώς να συνδυάσεις το τζιν σου με άλλα κομμάτια Gap.

Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις μια δημοφιλή fashion blogger η οποία επισκέφθηκε το κατάστημα Gap, επέλεξε τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του, περιμένοντάς μας για ένα ταξίδι στο σύγχρονο αμερικάνικο στυλ! H γνωστή blogger θα παρουσιάσει επίσης συνδυασμούς ρούχων από τη συλλογή της νέας σεζόν και θα δίνει συμβουλές styling σε όλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου, από τις 10.00 μέχρι τη 13.00. Αν επισκεφθείς το κατάστημα Gap για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή, μαζί θα πάρεις δωρεάν το «denim fit guide» του Gap, ενώ θα μπορείς να επωφεληθείς από έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ