«Reasons to be a mom»

Article featured image
Article featured image

Νέα Facebook εφαρμογή για την Amita από τη Wedia

Η Wedia δημιουργεί και πάλι για την Amita, αυτή τη φορά μία Facebook εφαρμογή αφιερωμένη στις μητέρες.



Σε συνέχεια της αντίστοιχης τηλεοπτικής καμπάνιας "Στα μάτια των παιδιών", η Amita καλεί όλες τις μητέρες να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες μέσα από τη νέα της εφαρμογή στο Facebook Reasons to be a mom. Με το μήνυμα «Τι σημαίνει για σένα να είσαι μαμά;» η μάρκα τις προτρέπει να γράψουν ένα σύντομο κείμενο με το οποίο να περιγράφουν τι σημαίνει γι’ αυτές να είναι μητέρες.



Πιο συγκεκριμένα, οι μαμάδες μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και, μέσα από μία απλή διαδικασία, να γράψουν το μήνυμά τους, επιλέγοντας παράλληλα το φόντο που επιθυμούν. Έπειτα, αφού υποβάλλουν το μήνυμά τους, καλούνται να συμπληρώσουν μία φόρμα ώστε να συμμετέχουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα. 



Έτσι, κάθε μέρα μία μητέρα έχει την ευκαιρία να κερδίσει 1 κιβώτιο Amita, ενώ όταν λήξει η εφαρμογή, θα γίνει μία μεγάλη κλήρωση. Η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει μια ολοήμερη θεραπεία SPA, ενώ 2 νικήτριες θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή ύψους 150 ευρώ από τα καταστήματα μόδας Vardas. Τέλος, 10 νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σεμινάρια μαγειρικής για παιδιά.



Η Amita εμπιστεύτηκε και πάλι τη Wedia, η οποία - χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει - δημιούργησε μία εφαρμογή εύχρηστη, με πλούσιο περιεχόμενο και με design που ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη καμπάνια του brand.



Η Wedia είναι συνεργάτης του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ο δημιουργός του ilovestyle.com, cityfreepress.com.cy, timeoutcyprus.com. Εδώ και 5 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της digital επικοινωνίας, παρέχοντας λύσεις υψηλής ποιότητας. Με κατευθυντήρια δύναμη το τελικό αποτέλεσμα, η Wedia επικοινωνεί την αξία των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών της με ψηφιακούς τρόπους, έχοντας στόχο την αναγνωρισιμότητα αλλά και την πώληση. Παράλληλα, δημιουργεί και διαχειρίζεται ψηφιακά σημεία παρουσίασης, ενημέρωσης, επικοινωνίας, πώλησης και συνεργασίας. Έχοντας στο δυναμικό της στελέχη με 20ετή εμπειρία, διαθέτει τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία για να απαντήσει στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, υλοποιώντας και τα πιο απαιτητικά projects. Στο ισχυρό της πελατολόγιο ανήκουν μεγάλες εταιρίες, φορείς, ειδησεογραφικοί οργανισμοί και εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, η Τράπεζα Πειραιώς, το gazzetta.gr, η Cyta Ελλάδος, η Eurolife Ασφαλιστική, το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, κ.ά


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ