Η Αγία Νάπα είναι happy

Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο μια μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Αγίας Νάπας, η οποία άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά εδώ και τρεις περίπου μήνες.

Πρόκειται για το βίντεο του παγκοσμίως γνωστού τραγουδιού «Happy» του Pharrell Williams, το οποίο ονομάστηκε “Happy (We are from Ayia Napa)".

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο έχει γίνει διεθνής επιτυχία και πολλές χώρες του κόσμου έχουν κάνει τη δική τους εκδοχή του τραγουδιού, στο οποίο απλός κόσμος διαφημίζει αξιοθέατα της χώρας ή της πόλης όπου γυρίζεται.

Μεταξύ των πόλεων που έχουν κάνει το δικό τους «Happy» είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, η Μόσχα, η Ταϊτή, το Σίδνεϋ, η Νάπολη, το Χονγκ Κονγκ, η Βαρκελώνη, το Δουβλίνο, η Βιέννη, το Άμπου Ντάμπι, η Βαρσοβία, το Βερολίνο, και το Άμστερνταμ.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «έχουμε πάρει τα δικαιώματα του τραγουδιού, εδώ και τρεις περίπου μήνες αρχίσαμε τα γυρίσματα και αυτές τις μέρες τα ολοκληρώσαμε", προσθέτοντας ότι "έχουμε πλέον το δικό μας «Happy (We are from Ayia Napa)» και ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πολύ μεγάλη απήχηση και επιτυχία».

Εξήγησε ότι στο βίντεο υπάρχουν αρκετές περιοχές της Αγίας Νάπας, όπως «το υδροπάρκο, η πλατεία, ο παραλιακός δρόμος, οι παραλίες και η πεντακάθαρη και καταγάλανη θάλασσα".

"Στο βίντεο υπάρχουν, επίσης, δύο σημεία στα οποία εμφανίζονται τρεις κοπέλες ντυμένες νύφες με στόχο την προώθηση των πολιτικών γάμων στο εξωτερικό», είπε.

Πρόσθεσε ότι «πάρα πολλές χώρες του κόσμου έχουν ετοιμάσει το δικό τους βίντεο του συγκεκριμένου τραγουδιού, στο οποίο εμφανίζονται τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής", και ότι "η κάθε χώρα έχει χρησιμοποιήσει απλό κόσμο, προκειμένου να διαφημίσει τα σημεία αναφοράς της, τα αξιοθέατα και τα μνημεία της».

Ανέφερε ακόμα ότι «έχουμε και εμείς χρησιμοποιήσει απλό κόσμο για τα γυρίσματα του τραγουδιού και θεωρούμε ότι είναι ένα ακόμα βήμα στο μεγάλο έργο που έχουμε αναλάβει για προώθηση του τουρισμού της ελεύθερης περιοχής της Αμμοχώστου».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ