#anaskopisi 28/04 - 05/05/2014

Article featured image
Article featured image

Τα είπε όλα η 14χρονη για τον επιχειρηματία

Άφωνη η αστυνομία από την κατάθεση της 14χρονης η οποία φαίνεται να τύγχανε συχνής σεξουαλικής εκμετάλλευσης από ενήλικες. Κύπρος όμορφο νησί… η ανωμαλία έχει ξεπεράσει τα όρια.

Το είπε ο Άγιος…

«Όσοι έχουν κλέψει θα πρέπει να πάνε φυλακή. Δεν πρέπει η δικαιοσύνη να χαριστεί σε κανέναν», αυτή ήταν η τελευταία δήλωση του Αρχιεπισκόπου.

Πάει για κουκούλωμα;

Στα μαλακά φαίνεται να περνά υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης από Αστυνομικό στη Λάρνακα! Το περίεργο είναι ότι είδηση πέρασε ξεπέτα και από τα ΜΜΕ.

Απίστευτο μίσος!

Νεαρός συνόδεψε την είδηση του θανάτου του 16χρονου στη Μακεδονίτισσα γράφοντας και ποστάροντας στην είδηση «Να πεθάνετε ούλλοι» με μοναδικό κίνητρο ότι ο 16χρονος ήταν οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Την άθλια αυτή κίνηση καταδίκασε επίσημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Περίεργη εξαφάνιση…

26ρονος εξαφανίστηκε στη Λάρνακα… 12 χρόνια μετά, απελπισμένη η αδελφή του  Βάσου Κωνσταντίνου, συνεχίζει να ψάχνει απεγνωσμένα τα ίχνη του, τα οποία έχουν χαθεί μυστηριωδώς Η κοπέλα απευθύνει δραματική έκκληση ζητώντας πληροφορίες για τον εντοπισμό του…

Αλλού γι’ αλλού

Πρέπει να απεγκλωβιστούμε από το κοινό ανακοινωθέν είναι η τοποθέτηση του ΔΗΚΟ! Προφανώς η αδυναμία του ΔΗΚΟ να αντιλαμβάνεται τα ρεαλιστικά δεδομένα είναι αυτή που οδηγεί το κόμμα στην καταστροφή.

15 χρόνια είναι αρκετά;

Φυλάκιση 15 ετών σε 53χρονο που βίασε την 18χρονη κόρη του στη Λεμεσό επέβαλε το δικαστήριο… Αυτό αποτελεί δικαίωση για το κορίτσι;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ