Blossoming Love: Το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας

Article featured image
Article featured image

Η άνοιξη είναι η εποχή της αλλαγής. Οι σπόροι μεγαλώνουν και απλώνονται προς το φως, ξεδιπλώνοντας τα πέταλά τους καθώς μεταμορφώνονται σε λουλούδια. Η Μητέρα Φύση ζωντανεύει με κάθε λογής χρώματα και ο κόσμος γεμίζει φως.

Εμπνευσμένη από της άνοιξη και τις αλλαγές που φέρνει, η Swatch δημιούργησε το «Blossoming Love» -πάνω στην ώρα για την γιορτή της Μητέρας! Οι μαμάδες ξέρουν τα πάντα για το θαύμα της φύσης γιατί βλέπουν καθημερινά τα παιδιά τους να μεγαλώνουν.

Το «Blossoming Love» έρχεται σε μια special συσκευασία, κρυμμένο όπως οι σπόροι στη γη -μέσα σε ένα γλαστράκι και περιμένοντας να αποκαλυφθεί! Το νέο special ρολόι για τη Γιορτή της Μητέρας είναι ένα αξιολάτρευτο Gent, διακοσμημένο με λουλούδια, ένα πολύχρωμο σύμβολο για την άνοιξη και την αγάπη. Το λουράκι του είναι έχει ένα ανάλαφρο λουλουδένιο σχέδιο και το καντράν του ένα παράθυρο που ανοίγει στην καρδιά του θαύματος ενός Ελβετικού μηχανισμού. Το γλαστράκι του είναι μια πρόσκληση να φυτέψουμε τους δικούς μας σπόρους, να τους δούμε να μεγαλώνουν και να ανθίζουν την άνοιξη.

Τιμή: €62

Πληροφορίες: 22570757


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ