«Θεραπεία της είναι το παιδί της»

Article featured image
Article featured image

Εκδικάζεται σήμερα η αίτηση αναστολής της πρωτόδικης ποινής για την Βικυ Σταμάτη και το μεσημέρι κρίνεται το αν θα ανοίξει η πόρτα της φυλακής.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν συνολικά τρεις μάρτυρες, και ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, εστιάζοντας στην καταρρέουσα προσωπικότητα της Σταμάτη , αλλά και την ισχυρή επιθυμία της να βρίσκεται κοντά στο ανήλικο παιδί της.

«Θεραπεία της είναι το παιδί της. Έχει διαχωρίσει τη θέση της από τον άνδρα της, τον έχει αποκηρύξει, κυριαρχεί ο θυμός της», σημείωσε μεταξύ άλλων ο  κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, εκ των συνηγόρων της.

Η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν πάντως απορριπτική. «Σύντομα θα προσδιοριστεί η έφεση και θα υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης αναστολής», εκτίμησε. 

«Έξι μήνες ακούσιας νοσηλείας και τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μεσολάβησαν από την πρωτόδικη απόφαση ως σήμερα», υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης κατά την αγόρευσή του. Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξία της ανθρώπινης ζωής, προτείνοντας αναστολή με κατ οίκον περιορισμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ