Πάμε στο νέο Tommy Hilfiger στο Mall

Article featured image
Article featured image

Το καινούργιο κατάστημα βρίσκεται στο The Mall of Cyprus και αποτελεί την τελευταία προσθήκη σε μια σειρά από καταστήματα Tommy Hilfiger σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

 Το κατάστημα διαχειρίζεται η εταιρεία SARKK SA, εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και την FYROM.

Το κατάστημα του The Mall of Cyprus φιλοξενεί τις τελευταίες collections Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία sportswear συλλογή, παιδική ένδυση, τσάντες και αξεσουάρ. Συμπληρώνοντας τις συλλογές το κατάστημα φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα από μαγιό, ρούχα παραλίας, παπούτσια και αρώματα.

“Πάντα, τα σχέδια μου εμπνέονται από το διαχρονικό preppy classic με ένα νεανικό πνεύμα και μια άναρχη διάθεση που προσδίδουν στις συλλογές μας αυτό το μοναδικό Tommy-twist” δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Συνεχίζουμε να συνδυάζουμε το cool all-American στυλ με μοναδικές λεπτομέρειες και υψηλή ποιότητα, προσδίδοντας στο διαχρονικά κλασικό ένα φρέσκο και μοντέρνο look. Σήμερα, το preppy look που χτίσαμε κατά την διάρκεια των ετών έγινε παγκόσμιο, και πάντα εμπνέομαι από το πως το συγκεκριμένο look έχει υιοθετηθεί ανά τον κόσμο.”

Οι σειρές της Tommy Hilfiger καλύπτουν όλα τα είδη ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), bodywear (εσώρουχα και πιζάμες), οπτικά είδη, ρούχα για την παραλία, ρολόγια, τσάντες, ανδρικά κοστούμια, ανδρικά αξεσουάρ, κάλτσες, μικρά δερμάτινα προϊόντα, αρώματα, σπιτικά προϊόντα και λευκά είδη, αξεσουάρ μπάνιου και βαλίτσες.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τσάντες, αξεσουάρ, οπτικά είδη και αρώματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ