Δολοφονήθηκε ο Γιάννος Καλοψιδιώτης

Article featured image
Article featured image

Ακριβώς δύο χρόνια μετά το πενταπλό φονικό που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα, στις 23 Ιουνίου 2012, και στόχο είχε τον Φάνο Καλοψιδιώτη, η αστυνομία διερευνά ξανά φόνο εκ προμελέτης, με θύμα αυτή την φορά τον Γιάννο Καλοψιδιώτη, πατέρα του Φάνου.

 

Το θύμα δέχθηκε πυρά από άγνωστους ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημα της οικίας του, που βρίσκεται μεταξύ Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτόπτης μάρτυρας η γυναίκα του

Αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η γυναίκα του, που τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, επεσήμανε ότι ο φόνος έγινε γύρω στις 09.30 χθες το βράδυ με μόνη αυτόπτη μάρτυρα τη σύζυγο του θύματος. «Ο Γιάννης Μαρουδής, άλλως Καλοψιδιώτης, 77 χρόνων, εξήλθε από την κατοικία που βρίσκεται εντός του ράντσου του και για άγνωστο λόγο δέχθηκε ριπή πυροβολισμών. Ο 77χρονος έπεσε στο έδαφος και ξεψύχησε» είπε.

Στις 10.00  η νεκροτομή

Αυτοψία επί της σορού του, διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους και φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως το θύμα, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες.  Αυτή την ώρα (10.00) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί νεκροτομή επί της σορού του, όπου θα εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Η σκηνή παρέμεινε αποκλεισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φώς της ημέρας άρχισαν εκτεταμένες έρευνες. Ήδη το ΤΑΕ Αμμοχώστου προχωρεί σε ανακρίσεις.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ