Grand opening κυπριακού Walk of Fame!

Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος αποκτά σύντομα το δικό της «Walk of Fame», παρόμοιο με τη Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood,  στην οποία υπάρχουν 2.500 αστέρια, αφιερωμένα σε διασημότητες της showbiz, αλλά και σε φανταστικούς χαρακτήρες που πρωταγωνίστησαν στον κινηματογράφο και τα κόμικς.

 

Το κυπριακό «Walk of Fame» θα δώσει την ευκαιρία σε γνωστές προσωπικότητες από την Κύπρο, αλλά και το εξωτερικό να αφήσουν το σημάδι τους σε ένα δρόμο της Λεμεσού, τον οποίο θα μπορεί να επισκέπτεται το κοινό. Τα αστέρια θα απονέμονται σε ανθρώπους από τους χώρους της τέχνης, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, της λογοτεχνίας, της ιατρικής αλλά και σε άτομα με ξεχωριστή συνεισφορά στο κράτος και την κοινωνία, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια ή τον τόπο κατοικίας τους.

Όλες οι κύριες πτυχές του έργου, που διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού και το «CWOF Walk of Fame Ltd» έχουν πλέον ολοκληρωθεί ενώ το grand opening (εγκαίνια) έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου.

Το κυπριακό «Walk of Fame», ως ξεχωριστός οργανισμός, προγραμματίζει παράλληλα να συμμετάσχει και σε άλλες πολιτιστικές και δημόσιες εκδηλώσεις στην Κύπρο όπως διαγωνισμούς, φεστιβάλ και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι διοργανωτές σχεδιάζουν, επίσης, να διοργανώσουν στην Κύπρο ένα διαγωνισμό ταλέντων στην τηλεόραση (talent show). Ως  χορηγός αυτών των εκδηλώσεων, το «Cyprus Walk of Fame» δεν θα απονέμει μόνο το «αστέρι» στους νικητές, αλλά θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην μελλοντική τους πορεία, όπως και στην προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Μια ακόμα μοναδική και ιδιαίτερη πτυχή του έργου είναι η δυνατότητα παραχώρησης ενός «ιδιωτικού αστεριού». Με μικρό κόστος, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι, ως δώρο για το παιδί τους, ένα φίλο ή ένα καλό συνεργάτη! Αυτά τα αστέρια θα βρίσκονται σε διαφορετική οδό στη Λεμεσό, από αυτή του πραγματικού «Walk of Fame».

Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και οι τοπικές αρχές δεν θα επιβαρυνθούν οποιονδήποτε κόστος.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μέσω της οποίας προτείνονται και επιλέγονται τα αστέρια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cypruswalkoffame.com -η προώθηση των εθνικών υποψηφίων για το 2014 έχει ήδη αρχίσει.

Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την διαδικτυακή πύλη http://lemesos-blog.com/category/cwofn/ για να λάβετε μέρος στη διαδικασία και να διεκδικήσετε διάφορα δώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.cypruswalkoffame.com ή στείλτε email στο cypruswalkoffame@gmail.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ