Αλλαγή ημερομηνίας για Steve Aoki

Article featured image
Article featured image

Ο Super FM και το Silly Festival bar ανακοινώνουν ότι η εμφάνιση του Steve Aoki στο Silly Festival Bar θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, στις 17 Ιουλίου, αντί στις 9 Ιουνίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

O Steve Aoki είναι σίγουρα ο διασημότερος electro house DJ της εποχής μας. Έχει προταθεί για βραβείο Grammy, ενώ είναι ο άνθρωπος πίσω από την DIM MAK records και αυτός που ανέδειξε ονόματα όπως οι Bloc Party, The Gossip, The Klaxons και πολλούς άλλους καθώς και πίσω από το production δίδυμο των Weird Science (μαζί με τον Blake Miller των Moving Units) με remixes σε Peaches, Snoop Dogg και Bloc Party. Κάτω από το δικό του όνομα ο Steve Aoki έχει επίσης κάνει remixes σε Duran Duran μέχρι Timbaland.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη της ηλεκτρονικής μουσικής, τα μουσικά projects του οποίου έχουν προσελκύσει θαυμαστές και «υποστηρικτές» καθώς επηρεάζουν και δημιουργούν τον ήχο του μέλλοντος. Ο ίδιος λοιπόν λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του άλπουμ, κατεβαίνει στο νησί μας τη Δευτέρα του Κατακλυσμού στο Silly Festival bar, για ένα silly party!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ